Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Pro Review: Επίθεση στην κορυφή

Xiaomi Mi 10T Pro Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Mi 10T Pro βρίσκεται μια μπαταρία με ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000 mAh. Η απόδοση της όμως είναι ακόμα καλύτερη από ότι περιμένει κανείς, με δεδομένο τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης αλλά και τις επιδόσεις του Smartphone.

Ακόμα και με την οθόνη ρυθμισμένη στα 144Hz, ο ιδιοκτήτης του Mi 10T Pro θα βγάλει με χαρακτηριστική άνεση μια ημέρα χρήσης όσο απαιτητικός και αν είναι από αυτό. Στο τέλος της ημέρας η μπαταρία μάλιστα έχει ένα 15-20% ακόμα διαθέσιμο, ποσοστό που είναι υπερ αρκετό σαν περιθώριο ασφαλείας.

Με την οθόνη ρυθμισμένη στα 90Hz ή πόσο μάλλον στα 60, το Mi 10T Pro είναι ένα από τα ελάχιστα Smartphones που μπορούν ακόμα και με σχετικά έντονη χρήση να βγάλουν και δύο ημέρες λειτουργίας με την ίδια άνεση.

Τέλος, αν υπάρχει κάτι που έχει «περιορίσει» η Xiaomi για λόγους κόστους, είναι η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζεται. Αυτή θεωρητικά φτάνει τα 33W, έστω και αν ο φορτιστής στην συσκευασία του Mi 10T Pro είναι στα 27W. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου μια ώρα και 20 λεπτά, και παραμένει ικανοποιητικός με δεδομένη την μεγάλη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Το Mi 10T Prο είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό Smartphone γιατί προσφέρει σχεδον τα πάντα σε μια πραγματικά πολύ καλή τιμή πώλησης. Από τον μεγάλο αποθηκευτικό του χώρο, στην κάμερα με την εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση, στις κορυφαίες επιδόσεις του και την ποιοτική κατασκευή του.

Ακόμα και η LCD οθόνη του, έρχεται με το πλεονέκτημα του υψηλού ρυθμού ανανέωσης, χωρίς η χρωματική της απόδοση να θυσιάζει κάτι που να την κάνει να ενοχλεί.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι για μια ακόμα φορά η Xiaomi δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι καταλαβαίνει τις «ανάγκες» του αγοραστικού της κοινού. Το Mi 10T Pro προσφέρει σχεδόν όσα και οι ανταγωνιστές του που κοστίζουν ακόμα και τα διπλάσια χρήματα, χωρίς να ζητάει κάποια σημαντική παραχώρηση σαν αντάλλαγμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights