Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Pro Review: Επίθεση στην κορυφή

Xiaomi Mi 10T Pro Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Βίντεο.

Οι δυνατότητες εγγραφής βίντεο του Mi 10T Pro αξίζουν την δική τους ξεχωριστή αναφορά, αφού ξεπερνούν κατά πολύ το συνηθισμένο.

Αρχικά, το Smartphone είναι το μοναδικό σε αυτά τα χρήματα που μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 8Κ. Όμως σε αντίθεση με τις συσκευές της Samsung, η δυνατότητα αυτή είναι και πρακτικά χρήσιμη.

Το «κάδρο» του βίντεο είναι μεγαλύτερο από αυτό σε ανάλυση 4Κ και 1080P προκειμένου να μπορεί να εκμεταλλευτεί και πρακτικά την αυξημένη λεπτομέρεια.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως περισσότερο είναι το ψηφιακό zoom που επιτρέπει η κάμερα του Mi 10T Prο κατά την διάρκεια της εγγραφής σε αυτή την υψηλή 8Κ ανάλυση. Το zoom γίνεται σταδιακά και ομαλά ώστε να είναι πραγματικά χρήσιμο, και επειδή η λεπτομέρεια που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, το πλάνο παραμένει κορυφαίο ακόμα και στο μέγιστο επίπεδο μεγεθυνσης.

Επεξεργαστής Μνήμη.

Ο Snapdragon 865 της Qualcomm είναι γνωστός εδώ και περίπου ένα χρόνο για τις κορυφαίες επιδόσεις που προσφέρει, αλλά και την συνολικά πολύ καλή του απόδοση.

ΤΟ Mi 10T Pro είναι ένα από τα οικονομικότερα Smartphones με αυτόν στο εσωτερικό του, και ο συνδυασμός της οθόνης με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης κάνουν την συνολική απόδοση πραγματικά εντυπωσιακή.

Η αμεσότητα στην απόκριση σε οτιδήποτε ζητήσει κανείς από το Smartphone είναι απερίγραπτη, και πάντα δίνει την αίσθηση ότι έχει πραγματικά την δύναμη να κάνει τα πάντα.

Τα 8GB μνήμης RAM συνεχίζουν να είναι υπερ αρκετά για να μπορεί το Mi 10T Pro να κάνει τα πάντα, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Η ακόμα μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη RAM είναι απλά ένα εμπορικό «τρικ» και τίποτα περισσότερο, με κάθε είδους εφαρμογή να συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακόμα και σε συσκευές με 6GB RAM.

Ο ιδιοκτήτης του Mi 10T Pro μπορεί να έχει ανοιχτές όσες εφαρμογές θέλει, χωρίς ποτέ η απόδοση του να μειωθεί. Μάλιστα, όπως και κάθε άλλο Smartphone, πρώτα θα τερματίσει κάποια από αυτές για να περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας, πολύ πριν μείνει από διαθέσιμη μνήμη RAM.

Αν υπάρχει όμως κάτι που το Mi 10T Pro κάνει ακόμα καλύτερα, αυτό είναι η Gaming απόδοση του. Η Adreno 650 GPU στο εσωτερικό του Snapdragon 865 παραμένει αστεία ισχυρή ακόμα και ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της. Η ανάλυση της οθόνης στα 2400×1080 pixels, κάνουν την … δουλειά της ακόμα πιο εύκολη.

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι η «άνεση» της να παίξει παιχνίδια ακόμα και με 90 ή και 120Hz, σε όσα από αυτά υποστηρίζεται ο υψηλός αυτός ρυθμός ανανέωσης. Εδώ πάντα έχει σημασία και ο τρόπος που γίνεται αυτό, αφού η Adreno 650 φημίζεται και για την περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας πάντα σε σχέση με την απόδοση που προσφέρει.

Αυτή έχει προφανή πλεονεκτήματα στην διάρκεια της μπαταρίας του Mi 10T Pro, ακόμα και σε συνεχόμενη Gaming χρήση, αλλά και στο ότι η θερμοκρασία λειτουργίας του παραμένει πάντα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η έκδοση του Smartphone που θα έρθει στη χώρα μας, θα έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου στα 649 ευρώ, πρακτικά τον διπλάσιο από το συνηθισμένο για τα χρήματα αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights