Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που έχει κάνει η Apple στο iPhone 12 Pro Max είναι το μέγεθος της οθόνης του. Αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο στις 6.7 ίντσες, και όπως δηλώνει και η ίδια, πρόκειται για την μεγαλύτερη οθόνη που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ σε κάποιο iPhone.

Αυτό και πάλι δεν λέει πολλά, σε μια αγορά που υπάρχουν Android Smartphones με σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, όμως συνήθως αυτές δεν είναι συνολικά το ίδιο εντυπωσιακές με αυτές που χρησιμοποιεί η Apple.

Η ονομασία Super Retina XDR υπάρχει για να εντυπωσιάζει, όμως και στην πραγματικότητα κάθε ένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης είναι κορυφαίο. Η ανάλυση της στα 2778×1284 pixels είναι ασυνήθιστη όπως πάντα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι η πυκνότητα της στα 458 pixel ανά ίντσα είναι απλά πολύ υψηλότερη από αυτό που μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι.

Παραδοσιακά, έρχεται και με υποστήριξη για HDR video, όμως η εταιρεία πλέον έχει προσθέσει και το λιγότερο διαδεδομένο Dolby Vision πρότυπο για προβολή περιεχομένου αντίστοιχα με υψηλό δυναμικό εύρος.

Εδώ, υπάρχει ένα θέμα στην πράξη, αφού ακόμα τουλάχιστον το iPhone 12 Pro Max δεν αναγνωρίζεται από το Netflix για αυτή την υποστήριξη του Dolby Vision, παρόλα αυτά αναπαραάγεται κανονικά HDR περιεχόμενο άλλου είδους.

Στο πρακτικό κομμάτι, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να βρει κανείς στην οθόνη του iPhone 12 Pro Max. Η μέγιστη φωτεινότητα της είναι εντυπωσιακή, και άσχετα με τα νούμερα που δηλώνει η εταιρεία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

Η αυτόματη προσαρμογή της χρωματικής απόδοσης μέσω του True tone, μπορεί αρχικά να «ξενίσει» κάποιους με τα πιο θερμά και «κίτρινα» χρώματα σε κάποιες περιπτώσεις, όμως είναι σημαντικά πιο ξεκούραστη σε συνεχόμενη χρήση, ενώ πάντα προσαρμόζεται σωστά ώστε να έχει την χρωματική ακρίβεια που πρέπει ανάλογα με το περιεχόμενο.

Προφανώς και δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι λιγότερο από την Apple στο κορυφαίο της Smartphone, όμως πλέον η οθόνη του iPhone 12 Pro Max έχει σαν μοναδικό της πλεονέκτημα το μεγαλύτερο μέγεθος στις 6.7 ίντσες. Με δεδομένο ότι και τα τέσσερα νέα iPhone 12 έρχονται με το ίδιο τεχνικά AMOLED Panel, αν κάποιος δεν χρειάζεται αυτό το μεγαλύτερο μέγεθος, δεν έχει πλέον την οθόνη σαν μοναδικό λόγο να επιλέξει το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights