Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Η Apple φημιζεται για την κορυφαία απόδοση που έχει κάθε νεότερη γενιά επεξεργαστών που χρησιμοποιεί σε Smartphones αλλά και iPads. Ο A41 Bionic δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση σε αυτό, και το iPhone 12 Pro Max μέχρι ένα σημείο πετυχαίνει λίγο «καλύτερη» απόδοση από τις τρεις άλλες συσκευές της σειράς.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του A14 Bionic τα έχουμε αναλύσει στο Review του «μικρότερου» iPhone 12 Pro, και πρακτικά δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική αλλαγή στο μεγαλύτερο μοντέλο.

Αυτό που αλλάζει ελάχιστα, ακριβώς επειδή είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις το iPhone 12 Pro Max, είναι η απόδοση του A14 Bionic σε συνεχόμενη έντονη χρήση.

Ακριβώς επειδή η επιφάνεια της συσκευής είναι συνολικά μεγαλύτερη, μπορεί να κάνει απαγωγή θερμότητας από τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με λίγο καλύτερο τρόπο. Αυτό υπό συγκεκριμένες συνθήκες, επιτρέπει στον A14 Bionic να διατηρησει την απόδοση του λίγο υψηλότερα για περισσότερη ώρα.

Η διαφορά είναι περισσότερο εμφανής σε Benchmarks και μερικά απαιτητικά παιχνίδια, όμως ακόμα και εκεί, επειδή πρακτικά κανένα παιχνίδι δεν τον φτάνει στο… όριο της απόδοσης του, το πλεονέκτημα είναι περισσότερο θεωρητικό.

Το iPhone 12 Pro Max, όπως και το 12 Pro, έχει 6GB μνημης RAM, αντί για 4 που παραδοσιακά διαθέτουν όλες οι συσκευές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Προφανώς και η Apple έχει κάποιο λόγο για την συγκεκριμένη αλλαγή, τον οποίο όμως δεν αποκαλύπτει δημόσια.

Επειδή ο τρόπος που λειτουργεί το iOS και διαχειρίζεται τις ενεργές εφαρμογές, είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα αποδοτικός, η μεγαλύτερη μνήμη RAM είναι περισσότερο χρήσιμη σε βάθος χρόνου, και ίσως σε εφαρμογές AR και άλλου είδους εξειδικευμένη χρηση.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι το iPhone 12 Pro Max, είναι με χαρακτηριστική διαφορά το πιο ισχυρό Smartphone που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην αγορά, με απόδοση που εκτός των άλλων θα παραμείνει κορυφαία για τα επόμενα χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights