Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

Apple iPhone 12 Pro Max Review: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Είναι γεγονός ότι τα τρία άλλα νέα μοντέλα της σειράς δεν έχουν την απόδοση που θα περίμενε κανείς στον τομέα της μπαταρίας. Αυτό προφανώς και οφείλεται στην μικρότερη χωρητικότητα της, αφού παρότι παραδοσιακά η Apple είναι πολύ καλή στην  συνολική διαχείριση ενέργειας από το Hardware αλλά και το λειτουργικό σύστημα, σε πιο έντονη χρήση, η χωρητικότητα πάντα έχει σημασία.

Εδώ το iPhone 12 Pro Max, παρότι η μπαταρία του στα «περίπου» 3.600mAh δεν θεωρείται μεγάλη για τα δεδομένα του 2020, είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τις τρεις άλλες συσκευές της σειράς. Ακόμα και με την μεγαλύτερη οθόνη του, που αναμενόμενα έχει έστω και λίγο υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας, η απόδοση αυτής της μπαταρίας είναι προφανώς συνολικά καλύτερη.

Είναι το μοναδικό μοντέλο της νέας σειράς που μπορεί να βγάλει με άνεση μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης όλων των δυνατοτήτων του, κάτι που μέχρι ένα σημείο το κάνει και την «μοναδική» επιλογή για όσους χρειάζονται κάτι τέτοιο. Στο τέλος της ημέρας, η μπαταρία έχει πάντα ένα 20 με 30% ακόμα διαθέσιμο, σαν περιθώριο ασφαλείας μέχρι να το φορτίσει και πάλι ο ιδιοκτήτης του.

Συμπέρασμα.

Το iPhone 12 Pro Max είναι για μια ακόμα φορά ένα εντυπωσιακά ακριβό Smartphone. Όμως πλέον δεν είναι η ακριβότερη συσκευή στην κατηγορία του, αφού και η Samsung και άλλες εταιρείες, έχουν πλέον διαθέσιμες συσκευές με αντίστοιχα υψηλό ή και ακόμα υψηλότερο κόστος.

Απέναντι σε συσκευές όπως το Note 20 Ultra, το iPhone 12 Pro Max προσφέρει δραματικά καλύτερες επιδόσεις, μια αντίστοιχα πολύ καλή οθόνη, ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια στο ίδιο επίπεδο και κάμερες που πετυχαίνουν σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να προσπαθουν να εντυπωσιάσουν με την ονομαστική τους ανάλυση.

Για κάποιον που δεν είναι «αποκλειστικά» φίλος του iOS και των iPhones γενικότερα, το iPhone 12 Pro Max είναι μια πολύ καλή, από τις διαθέσιμες επιλογές του. Για τους ιδιοκτήτες παλαιότερων συσκευών της εταιρείας, είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με τα άλλα τρία μοντέλα της σειράς, και η μοναδική που έρχεται και με ουσιαστικές διαφορές εκτός από αυτά που περιμένει κανείς κάθε χρόνο από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights