Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Lite 5G Review: Ισχυρό και πολυτελές

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Review: Ισχυρό και πολυτελές

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη του Mi 11 Lite 5G είναι ένας από τους τομείς που μπορεί εύκολα κάποιος να το «παρεξηγήσει» αφού στα χαρτιά μπορεί να βρει κανείς οικονομικότερες προτάσεις και από την ίδια την Xiaomi που είναι περισσότερο… εντυπωσιακές.

Αυτό αφορά κυρίως τον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz αντί για 120Hz σε Smartphones όπως το αντίστοιχα εντυπωσιακό για τα χρήματα του, Redmi Note 10 Pro. Όμως το ίδιο το Super AMOLED Panel που έχει επιλέξει η Xiaomi είναι τεχνικά και πρακτικά το ίδιο κορυφαίο όπως και σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές της.

Η χρωματική του απόδοση είναι απλά εντυπωσιακή, σε κάθε είδους χρήση. Από την σωστή απόδοση χρωμάτων σε φωτογραφίες και βίντεο, την πλήρη υποστήριξη του HDR10 σε εφαρμογές όπως το Youtube και το Netflix αλλά και τις γωνίες θεασης. Εδώ μάλιστα δεν υπάρχει και το φαινόμενο των ελάχιστα διαφορετικών αποχρώσεων σε συγκεκριμένα χρώματα υπό γωνία που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε λιγότερο «ποιοτικά» OLED Panel.

Μάλιστα, το Mi 11 Lite 5G ανήκει στις «Premium» συσκευές της εταιρείας, και στο μενού των ρυθμίσεων περιλαμβάνει και τις επιπλέον επιλογές για την προσαρμογή της χρωματικής απόδοσης, που μπορεί να βρει κανείς σε ακριβότερα Smartphones της Xiaomi.

‘Ετσι, εκτός από την αυτόματη προσαρμογή, την έντονη λειτουργία και την … ήπια σε ζωντάνια χρωμάτων, υπάρχει η επιλογή συγκεκριμένων χρωματικών προφίλ για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά και το Wide Color Gamut που  δύσκολα μπορεί να βρει κανείς στην μεσαία κατηγορία.

Επιστρέφοντας τώρα στον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz, υπάρχουν πολλοί τρόποι να «δικαιολογήσει» κάποιος την επιλογή του για την οθόνη του Mi 11 Lite 5G. Αρχικά, είναι γεγονός ότι ακόμα και στο Note 10 Pro, οι περιορισμένες συνολικά δυνατότητες στο Hardware στο εσωτερικό του, κάνουν την απροβλημάτιστη λειτουργία στα 120Hz λιγότερο «σίγουρη» σε κάποιες περιπτώσεις.

Το Mi 11 Lite 5G είναι ένα σημαντικά ισχυρότερο Smartphone και αυτό είναι άμεσα εμφανές στον τρόπο που αποκρίνεται σε οτιδήποτε του ζητήσει ο ιδιοκτήτης του.

Υπάρχει πάντα και το πλεονέκτημα στην κατανάλωση ενέργειας, ειδικά απο την στιγμή που σε αυτή την κατηγορία δεν είναι οικονομικά εφικτό να χρησιμοποιήσει η Xiaomi μια οθόνη με μεταβαλλόμενο ρυθμό ανανέωσης όπως σε ακριβότερες συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights