Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Lite 5G vs OnePlus Nord 2 (video)

Xiaomi Mi 11 Lite 5G vs OnePlus Nord 2 (video)

απο Kostas Gliatiotis

Στο  άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, υπάρχουν συσκευές που ξεχωρίζουν, και τα OnePlus Nord 2 και Xiaomi Mi 11 Lite 5G είναι δύο από αυτές. Το Nord 2 έχει μια εντυπωσιακή βασική κάμερα, με τον IMX766 αισθητήρα της Sony και OIS, και το Mi 11 Lite έχει τον Snapdragon 780G της Qualcomm στο εσωτερικό του για κορυφαίες επιδόσεις.

Τα δύο Smartphones έχουν μικρή διαφορά στην τιμή πώλησης της βασικής τους έκδοσης, με αυτό της Xiaomi να είναι πιο οικονομικό. Έχουν όμως και τα δύο μια AMOLED οθόνη στα 90Hz, κορυφαία κατασκευή με Gorilla Glass 5 και στην περίπτωση του Mi 11 Lite 5G, εντυπωσιακά μικρό πάχος και βάρος.

Το OnePlus Nord 2 έχει τον Mediatek Dimensity 1200 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με επιδόσεις που το φέρνουν πιο κοντά στην High end κατηγορία. Τρέχει το Oxygen OS στην 11.3 έκδοση του, και κάτω από αυτό το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Αντίστοιχα και για την Xiaomi, το νεότερο MIUI 12.5 γραφικό περιβάλλον έχει πολλές αλλαγές σε εμφάνιση, και με έμφαση στην ταχύτητα, και κάτω από αυτό κρύβεται η ίδια έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τέλος, για την μπαταρία, η διαφορά είναι πρακτικά ελάχιστη, με αυτή του Mi 11 Lite 5G να είναι στα 4.520mAh και αυτή του Nord 2 στα 4.500mAh. Το Smartphone της Oneplus φορτίζει σημαντικά πιο γρήγορα με 65W όμως, ενώ αυτό της Xiaomi «περιορίζεται» στα 33W.

Η βασική έκδοση του Mi 11 Lite 5G κοστίζει περίπου 370 ευρώ στη χώρα μας με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM, ενώ αυτή του OnePlus Nord 2 είναι ακριβότερη στα 439 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights