Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

απο Kostas Gliatiotis

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων στη χώρα μας, η Realme έχει ήδη αποδείξει ξεκάθαρα ότι είναι μια εταιρεία που πρέπει να «υπολογίζει» ο ανταγωνισμός. Εκτός από εντυπωσιακές τεχνικά συσκευές, η εταιρεία φροντίζει ώστε να έχει και μια πλήρη γκάμα επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κάποιος. Έτσι λοιπόν, προκειμένου να καλύψει και την «ανάγκη» για σχετικά οικονομικά 5G Smartphones, η εταιρεία έχει πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας το Realme 7 5G αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και της Cosmote.

Όπως δηλώνει και η ονομασία του, είναι μια λίγο διαφορετική έκδοση του ήδη απόλυτα ικανοποιητικού Realme 7 και τεχνικά βρίσκεται κάπου στη «μέση» ανάμεσα σε αυτό και το Realme 7 Pro. Στο συγκεκριμένο Review θα δούμε τις ομοιότητες αλλά και τις διαφορές, όπως και το τι έχει χρειαστεί να αλλάξει η εταιρεία προκειμένου να πετύχει αυτή την τιμή πώλησης.

Σχεδιασμός.

Η Realme πάντα προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί με τα υλικά που έχει διαθέσιμα στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Realme 7 5G, και αυτό φαίνεται και εδώ με τον καλύτερο τρόπο. Παρότι το Smartphone είναι κατασκευασμένο από πλαστικό στο σύνολο του «προσπαθεί» να δείχνει όσο πιο ξεχωριστό και λιγότερο… φθηνό, γίνεται.

Έτσι η πίσω πλευρά του έχει μια «μεταλλική» βαφή, με δύο διαφορετικούς τόνους, ώστε οπτικά να δείχνει όσο το δυνατόν πιο πολυτελής. Μάλιστα έχει μια λιγότερο γυαλιστερή απόχρωση που εκτός των άλλων δεν αποτυπώνει έντονα και σημάδια και δαχτυλιές.

Παρότι συνήθως δεν είναι άξια αναφοράς, η θήκη που έχει στην συσκευασία του το Realme 7 5G είναι και εδώ λίγο πιο «καλή» από το συνηθισμένο. Προφανώς είναι και πάλι μια θήκη σιλικόνης, όμως είναι λίγο πιο … συμπαγής προκειμένου να προσφέρει ουσιαστική προστασία, με μικρές προεξοχές στις γωνίες προκειμένου να αντέχει και σε χτυπήματα. Το ότι είναι λίγο πιο «σκοτεινή» σε απόχρωση, είναι αρχικά ασυνήθιστο, έχει όμως το πλεονέκτημα του να μην αλλάζει σε … κίτρινο χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

Επιστρέφοντας τωρα στο ίδιο το Smartphone, εργονομικά δεν υπάρχει κάποιο παράπονο. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι στο πλήκτρο ενεργοποίησης στην δεξιά πλευρά της συσκευής, και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοση του. Η Realme δίνει πάντα ιδιαίτερη σημασία στο πόσο γρήγορα «ξυπνάει» και η οθόνη των συσκευών της, προκειμένου να είναι πραγματικά άμεσα διαθέσιμη για να την χρησιμοποιήσει ο ιδιοκτήτης της.

Αν υπάρχει κάτι τώρα που λείπει από το Realme 7 5G, είναι ο στερεοφωνικός ήχος, μια δυνατότητα που πλέον δεν θεωρείται σπάνια ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το Smartphone έχει παρόλα αυτά θύρα ακουστικών, αν και η εταιρεία για κάποιο λόγο αφαιρεί το ραδιόφωνο από τις εκδόσεις που εισάγονται επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights