Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 9 Lite Review : Οικονομικά προσιτό και ενδιαφέρον

Honor 9 Lite Review : Οικονομικά προσιτό και ενδιαφέρον

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Πιθανόν προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα αλλά και το συνολικό μέγεθος του Honor 9 Lite, η Huawei έχει τοποθετήσει στο εσωτερικό του μια σχετικά μικρή μπαταρία των 3.000 mAh.

Οι χρόνοι λειτουργίας τώρα εξαρτώνται όπως πάντα από τον τρόπο χρήσης και το πόσα «ζητάει» σε καθημερινή βάση ο ιδιοκτήτης του Honor 9 Lite. Η συνεχόμενη λήψη φωτογραφιών, η χρήση των Social Media και γενικά η χρήση για την οποία έχει σχεδιαστεί η συσκευή αφού απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό, δεν είναι συνήθως αρκετή για να αδειάσει την μπαταρία σε λιγότερο από μια ημέρα.

Για λιγότερο απαιτητικούς χρήστες ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί εύκολα στις 2 ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας, και ειδικά με την προσαρμογή των διαθέσιμων επιλογών διαχείρισης και ελέγχου των εφαρμογών και της κατανάλωσης ενέργειας που αυτές έχουν.

Θα θέλαμε σίγουρα το Honor 9 Lite να έχει μια Type-C Θύρα επικοινωνίας και φόρτισης στο κάτω μέρος του, όμως στην κατηγορία τιμής του είναι προς το παρον τουλάχιστον, αποδεκτό το MicroUSB. Η φόρτιση πάντως γίνεται σχετικά γρήγορα παρότι το Smartphone δεν υποστηρίζει ταχεία φόρτιση όπως οι πιο ακριβές συσκευές της Huawei (και της Honor…)

Συμπέρασμα.

Το Honor 9 Lite είναι μια ακόμα πρόταση από την Huawei (έστω και κάτω από το Brand της Honor…), σχεδιασμένη για να απευθυνθεί σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του αγοραστικού κοινού.

Η κατασκευή από γυαλί στο μπροστά αλλά και το πίσω μέρος, με την εντυπωσιακή εμφάνιση και υφή του, οι δύο κάμερες στην μπροστινή όψη για Selfies αλλά και η γενικότερη έμφαση στα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος, το κάνουν μια όντως διαφορετική συσκευή από τον «εσωτερικό» ανταγωνισμό της εταιρείας.

Για την τιμή πώλησης του, το Honor 9 Lite προσφέρει ακριβώς αυτά που ενδιαφέρουν το νεότερο συνήθως σε ηλικία κοινό, προκειμένου η επιλογή του να είναι σχεδόν «μονόδρομος» σε αυτή την κατηγορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Panos 28/08/2018 - 13:56

Καλησπέρα. Πολύ καλή η παρουσίαση. Είμαι κάτοχος του Honor 7 το οποίο μετά από 2 χρόνια χρήση έχει αρχίσει πλέον να μην ανταποκρίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό, να υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών και να ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία. Θα ήθελα να ρωτήσω έαν το Honor 9 lite ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα
και εάν υπάρχει ραδιόφωνο. Τέλος, ανάμεσα στο Honor 9 lite και στο P Smart ποιο προκρίνεται δεδομένου ότι έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά?
Ευχαριστώ πολύ!

Reply
Kostas Gliatiotis 28/08/2018 - 21:51

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !
Το Honor 9 lite και το P Smart είναι πρακτικά οι ίδιες συσκευές, αφού βασίζονται στο ίδιο ακριβώς hardware. Η Honor έτσι και αλλιώς αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Huawei που σχεδιάζει πρακτικά εναλλακτικές προτάσεις με διαφορετικό, πιο νεανικό και έντονο σχεδιασμό.
Ανάμεσα στις δύο συσκευές δεν υπάρχει σημαντική διαφορά σε κάποιον τομέα εκτός από την εμφάνιση. Το P smart απευθύνεται περισσότερο σε όσους προτιμούν την μεταλλική κατασκευή και πιο σοβαρή εμφάνιση, ενώ το Honor 9 lite είναι μπροστά πίσω γυαλί και πιο “ευχάριστο” εξωτερικά .
Η οθόνη επίσης έχει μια λίγο πιο ζωντανή και έντονη απόχρωση που την κάνει λιγότερο “σωστή” αλλά πιο ευχάριστη. Αν έχεις ήδη συσκευή της Honor πιθανότατα θα σου αρέσει αυτό, η οθόνη του P smart είναι ελάχιστα πιο ήπια σε χρώμα.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights