Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A50 Review : Δυνατή επιστοφή

Samsung Galaxy A50 Review : Δυνατή επιστοφή

απο Kostas Gliatiotis

Αποτυπωμα μέσα στην οθόνη.

Μπορεί η Samsung να «άργησε» να ακολουθήσει την λογική της τοποθέτησης του αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη των συσκευών της, φαίνεται όμως ότι είναι η εταιρεία που θέλει να φέρει αυτό το χαρακτηριστικό και στην μεσαία κατηγορία τιμής. Το Galaxy A50 είναι το μέχρι στιγμής οικονομικότερο Smartphone με αυτή τη δυνατότητα, και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν προέρχεται από μια εταιρεία όπως η Samsung.

Φυσικά, για λόγους κόστους, ο αισθητήρας αυτός δεν είναι ίδιος με αυτον που έχουν τα ακριβότερα Galaxy S10 και S10+ της εταιρείας. Χρησιμοποιεί οπτικό αισθητήρα ανάγνωσης του αποτυπώματος, που μάλιστα δεν είναι και από τους πιο … .γρήγορους που υπάρχουν στην αγορά.

Η Samsung από την πλευρά της δηλώνει ότι η απόδοση του θα βελτιωθεί σύντομα με αναβάθμιση λογισμικού, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μιλάμε για ένα Smartphone με κόστος 380 ευρώ περίπου, που προσφέρει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ 15/04/2020 - 18:08

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α50 ΚΑΙ ΤΟΥ Α30S POIO NA EΠΙΛΕΞΩ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights