Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A50 Review : Δυνατή επιστοφή

Samsung Galaxy A50 Review : Δυνατή επιστοφή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Galaxy A50 είναι προφανώς η εντυπωσιακή του οθόνη. Η Samsung σταμάτησε να προσπαθεί να μειώσει το κόστος των συσκευών της με αυτό τον τρόπο, και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα πραγματικά κορυφαίο AMOLED panel, με διαγώνιο 6.4 ιντσών, και πολύ μικρό Notch μόνο για την μπροστινή κάμερα.

Η ανάλυση της οθόνης είναι FullHD+ και πιο συγκεκριμένα 2340 x 1080 pixels, με την μεγαλύτερη κάθετη ανάλυση να καλύπτει το αντίστοιχα μεγαλύτερο ύψος της οθόνης. Χρωματικά όμως είναι που ξεχωρίζει η οθόνη του Galaxy A50 αφού έχει όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα AMOLED panel.

Τα πάντα παρουσιάζονται με ζωντανά  και έντονα χρώματα, που εδώ και χρόνια πλέον, δεν ξεπερνούν το όριο του φυσιολογικού, και δεν γίνονται κουραστικά στο μάτι του χρήστη.

Προφανώς και οι γωνίες θέασης είναι κορυφαίες, με την οθόνη να έχει ελάχιστη χρωματική αλλοίωση, σημαντικά καλύτερη ακόμα και σε σύγκριση με παλαιότερες και ακριβότερες συσκευές της εταιρείας. Σε σχέση με την οθόνη του Galaxy A9 2018 για παράδειγμα, η οθόνη είναι συνολικά καλύτερη σε κάθε τομέα.

Στις ρυθμίσεις υπάρχει πάντα η δυνατότητα προσαρμογής της απόδοσης ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Galaxy A50. Σαν προ επιλογή είναι ρυθμισμένη στην αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται, μια δυνατότητα που πρέπει όμως να υποστηρίζεται και από τις εφαρμογές.

Οι υπόλοιπες επιλογές περιλαμβάνουν μια πιο «ζωντανή» απόδοση για την προβολή ταινιών, και μια πιο … ήπια, για να μπορεί να δει κάποιος φωτογραφίες στην πραγματική τους μορφή. Προφανώς ο φωτισμός της οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα, και μας άρεσε ιδιαίτερα που η μέγιστη ένταση του είναι περισσότερο από απλά αρκετή για εξωτερικούς χώρους.

Μας άρεσε επίσης η δυνατότητα επιλογής των πλήκτρων χειρισμού στο κάτω μέρος της οθόνης, που μπορεί να αλλάξει η διάταξη τους ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Πλέον το Android 9 Pie και το OneUI επιτρέπουν και τη χρήση με χειρονομίες. Η διάταξη που έχει επιλέξει η Samsung είναι ίσως μια από τις πιο πρακτικές σε αυτόν τον τομέα, και σίγουρα ανώτερη από αυτή του Stock Android της Google.

Συνολικά η οθόνη του Galaxy A50 είναι ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όχι μόνο επειδή είναι ένα πολύ καλό AMOLED Panel, αλλά και επειδή απλά είναι κάτι που (προς το παρόν) μόνο η Samsung προσφέρει σε αυτή την κατηγορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ 15/04/2020 - 18:08

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α50 ΚΑΙ ΤΟΥ Α30S POIO NA EΠΙΛΕΞΩ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights