Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A50 Review : Δυνατή επιστοφή

Samsung Galaxy A50 Review : Δυνατή επιστοφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Για πολλά χρόνια η Samsung δεν είχε την καλύτερη φήμη για την απόδοση των μπαταριών στις συσκευές της, που πάντα είχαν κατώτερους χρόνους λειτουργίας από αυτούς που «υποσχόταν» η χωρητικότητα τους.

Η εποχή αυτή έχει περάσει πλέον ευτυχώς, και το Galaxy A50 είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτής της βελτίωσης. Η μπαταρία έχει αρχικά μεγάλη χωρητικότητα 4.000 mAh, που είναι σημαντικά μεγαλύτερη από ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία στην μεσαία κατηγορία. Προφανώς και η Samsung γνωρίζει ότι το κοινό που απευθύνεται το Galaxy A50 θέλει μια μπαταρία που να κρατάει ανοιχτό το τηλέφωνο  ολόκληρη την ημέρα, όσο έντονα και αν το χρησιμοποιούν.

Η μπαταρία των 4.000 mAh προσφέρει ακριβώς αυτό, αφού όσο σκληρός και αν είναι κάποιος στην καθημερινή του χρήση, το Galaxy A50 σχεδόν πάντα θα φτάνει στο τέλος της ημέρας με ένα μικρό ποσοστό φόρτισης ακόμα διαθέσιμο. Το ποσοστό αυτό μπορεί να είναι από απλά 10% , έως και 25-30%, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αρκετό σαν περιθώριο ασφαλείας μέχρι να βρούμε τον… φορτιστή.

Το OneUi έχει ιδιαίτερα πολλές για την διαχείριση ενέργειας, πολλές από τις οποίες λειτουργούν «αυτόνομα», και δεν απαιτούν κάποια παρέμβαση από τον χρήστη. Έχει όμως και τη δυνατότητα να επιλέξει ο χρήστης ποιες εφαρμογές θα μπορούν να τρέχουν μονίμως, αλλά και ποιες δεν θα λειτουργούν ποτέ με τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής.

Τέλος, σημαντική βελτίωση είναι και η ύπαρξη της USB Type-C  θύρας στο κάτω μέρος του Galaxy Α50, που υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση ή τουλάχιστον αυτό που θεωρεί η Samsung «ταχεία», στα 18W. Σε κάθε περίπτωση, η μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε λιγότερο από 2ώρες, που είναι αποδεκτός χρόνος για τη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Είναι σχεδόν ξεκάθαρο από το κείμενο μας, ότι σε όλους τους τομείς το Galaxy A50 είναι σημαντικα βελτιωμένο σε σύγκρση με όλες τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία. Η σημαντικότερη ίσως αλλαγή όμως, είναι ότι εκτός από ανταγωνιστικό με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Galaxy A50 είναι ανταγωνιστικό και  με βάση την τιμή πώλησης του.

Το να κοστίζει ένα Smartphone της Samsung τα ίδια χρήματα με τον ανταγωνισμό του σε αυτή την κατηγορία, και να προσφέρει ακόμα και περισσότερα και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς και ο έντονος ανταγωνισμός, και το μερίδιο αγοράς που έχασε η εταιρεία στην μεσαία κατηγορία και όχι μόνο, ήταν ένα σημαντικό «κίνητρο» για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα τόσο εντυπωσιακό Smartphone όσο το Galaxy A50.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ 15/04/2020 - 18:08

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α50 ΚΑΙ ΤΟΥ Α30S POIO NA EΠΙΛΕΞΩ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights