Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των Gaming Smartphones συνεχίζει να «μεγαλώνει» τα τελευταία χρόνια, με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν τουλάχιστον μια πρόταση σε αυτή. Για την Xiaomi φαίνεται όμως ότι είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αγορά, αφού η εταιρεία έχει παρουσίασε τρεις διαφορετικές συσκευές σε αυτή, και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να σταματήσει να συμμετέχει.

Ένα Gaming Smartphone είναι «ιδιαίτερο» εξ αρχής, αφού πρέπει να έχει τις επιδόσεις μιας κορυφαίας συσκευής, μια αντίστοιχα καλή οθόνη, και με κάποιον τρόπο να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα ακριβα και προφανώς πολύ καλά Smartphones.

Στο Review που ακολουθεί, δοκιμάζουμε το Black Shark 2 της Xiaomi, ένα Smartphone που έχει ήδη «βελτιωθεί» με την Pro έκδοση του, που κατά βάση όμως προσφέρει έναν απλά πιο ισχυρό επεξεργαστή, αλλά διατηρεί τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά.

Σχεδιασμός.

Ο σχεδιασμός ενός Gaming Smartphone πρέπει να το ξεχωρίζει οπτικά από ένα πιο… συνηθισμένο τηλέφωνο, αλλά ταυτόχρονα να εξυπηρετεί και μερικούς πρακτικούς τομείς που απαιτεί η διαφορετική λογική ύπαρξης του.

Στην περίπτωση του Black Shark 2, η Xiaomi έχει πετύχει και τους δύο αυτούς τομείς με εναν πολύ απλό τρόπο. Το πίσω μέρος του Smartphone είναι κατασκευασμένο από ένα εννίαιο μεταλλικό πλαίσιο. Στο πρακτικό κομμάτι, το πλαίσιο αυτό βοηθάει στην απαγωγή θερμότητας από το εσωτερικό του, η οποία στην συνέχεια μοιράζεται σε μια μεγάλη επιφάνεια και διαχέεται στο περιβάλλον.

Για τον διαχωρισμό με βάση την εμφάνιση, το μεταλλικό αυτό πλαίσιο είναι καλά «δουλεμένο» ώστε να έχει αρκετά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η επιφάνεια του είναι γυαλιστερή σε κάποια σημεία, και ματ σε κάποια άλλα προκειμένου να δημιουργεί μια σαφώς όμορφη και διαφορετική οπτική.

Ταυτόχρονα, για να ικανοποιήσει και τις… RGB ανάγκες των Gamers, το λογότυπο της Black Shark στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο LED. Αυτό μπορεί να ανάβει σε διαφορετικά χρώματα, και με διαφορετικό ρυθμό, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του.

Τελευταία λεπτομέρεια αποτελεί μια πράσινη μικρή «λωρίδα» στις γωνίες του μεταλλικού πλαισίου η οποία αντανακλά το φωτισμό και τραβάει ευχάριστα την προσοχή. Συνολικά η κατασκευή του Black Shark 2 θυμίζει έντονα συσκευές που είναι ανθεκτικές στην σκληρή χρήση, με τη στιβαρότητα και την ποιότητα συναρμολόγησης του. Δυστυχώς παρόλα αυτά, δεν έχει κανενός είδους πιστοποίηση ή/και αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Στο μπροστινό μέρος τώρα, ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη του Smartphone με διαγώνιο 6.39 ιντσών. Γύρω από αυτή, υπάρχει ένα πλαίσιο που για τα δεδομένα του 2019 θεωρείται μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, εξυπηρετεί όμως αρκετούς διαφορετικούς σκοπούς και έχει πρακτικό λόγο ύπαρξης.

Αρχικά, πάνω από την οθόνη βρίσκεται η μπροστινή κάμερα αλλά και οι απαραίτητοι αισθητηρες για την λειτουργία της συσκευής, μαζί με το ακουστικό. Η κάμερα αυτή δεν θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα στην οθόνη σε κάποιο Notch ή… τρύπα, και να αποσπά την προσοχή του ιδιοκτήτη του ενώ … παίζει.

Ταυτόχρονα όμως, το πλαίσιο αυτό στο σημείο πάνω και κάτω από την οθόνη, φιλοξενεί και δύο ιδιαίτερα δυνατά σε ένταση και καλά σε απόδοση ηχεία. Προφανώς και είναι απαραίτητα στον τομέα του Gaming, αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμα για την προβολή ταινιών σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή οθόνη του Black Shark 2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights