Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στην αγορά των Gaming Smartphones επικρατεί δυστυχώς μια κακή παράδοση που θέλει τα περισσότερα από αυτά να είναι έως και «κακά» στον  τομέα της φωτογραφίας.

Το Black Shark αποτελεί την ευχάριστη εξαίρεση σε αυτό, αφού συνδυάζει μια βασική κάμερα των 48ΜΡ με το πολύ καλό User Interface της εφαρμογής που έχει σχεδιάσει η Xiaomi για τις υπολοιπες συσκευές της.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η βασική αυτή κάμερα, είναι πλήρως ικανοποιητικές σε κάθε περίπτωση. Η λεπτομέρεια τους είναι σημαντικά πάνω από το μέσο όρο, ειδικά με την τεχνική του Pixel Binning που παράγει φωτογραφίες στα 12ΜΡ.

Αυτό ισχύει λιγότερο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αφού παρά το αρκετά καλό f/1.8 διάφραγμα του φακού της βασικής κάμερας, απουσιάζει το Night Mode που η εταιρέια προσφέρει στις υπόλοιπες συσκευές της. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινές, καταφέρνουν όμως να έχουν αρκετά καλά επίπεδα λεπτομέρειας.

Χρωματικά είναι λίγο «περιορισμένες» σε σύγκριση με αυτές που βγαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν με την συνολική τους ποιότητα.

Η δεύτερη κάμερα του Black Shark 2 έχει έναν τηλεφακό με 2Χ οπτικό ζουμ που φέρνει δύο φορές πιο κοντά το αντικείμενο που θέλουμε να φωτογραφίσουμε. Η ανάλυση της ειναι στα 12ΜΡ και η πραγματική της απόδοση είναι απλά ικανοποιητική.

Σε χαμηλότερο φωτισμό, και αυτή είναι ελάχιστα κάτω από τον μέσο όρο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για την δεύτερη και λιγότερο χρήσιμη κάμερα ενός Smartphone που δεν εστιάζει στον τομέα της φωτογραφίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights