Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Black Shark 2 υπάρχει μια μπαταρία με αρκετά μεγάλη χωρητικότητα των 4.000 mAh. Σίγουρα ένα Gaming Smartphone θα μπορούσε να έχει μια ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία, όμως σε συνδυασμό με την AMOLED οθόνη, αλλά και τον πολύ αποδοτικό Snapdragon 855 το αποτέλεσμα είναι και πάλι ιδιαίτερα καλό.

Το Smartphone μπορεί να βγάλει από 4 έως και 6 ώρες συνεχόμενου Gaming αναλογα με τις απαιτήσεις που έχει το κάθε παιχνίδι και το αν ο ιδιοκτήτης του παίζει με τα χειριστήρια συνδεδεμένα ή όχι. Ο χρόνος αυτός είναι με την μπαταρία να έχει στη συνέχεια και ένα 20% ακόμα διαθέσιμο, προκειμένου ο ιδιοκτήτης του να μπορεί να κάνει και οτιδήποτε άλλο θέλει με αυτό.

Το σχεδόν Stock Android που τρέχει το Black Shark 2 έχει ιδιαίτερα περιορισμένες επιλογές στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας. Το λειτουργικό αναλαμβάνει παρόλα αυτά να «παρακολουθεί» τις εγκατεστημένες εφαρμογές, προκειμένου να μην επιτρέπει να εκετελούνται αυτόματα αυτές που δεν χρησιμοποιεί συχνά ο ιδιοκτήτης του Smartphone.

Αυτό που αυξάνει σημαντικά την πρακτικότητα, είναι η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζει το Black Shark 2 με 27W. Το τηλέφωνο μπορεί να γεμίσει τη μπαταρία του σε λίγο περισσότερο από μια ώρα, ενώ σε περίπου 30 λεπτά έχει ολοκληρώσει το 60% της διαδικασίας, και στην συνέχεια η φόρτιση γίνεται με λίγο πιο αργό ρυθμό.

Συμπέρασμα.

Αυτό που κάνει το Black Shark 2 ένα πολύ καλό Gaming Smartphone, είναι ο πολύ καλός σχεδιασμός του, αλλά και τα σωστά σχεδιασμένα αξεσουάρ του. Οι φίλοι του Mobile Gaming όμως, θα πάρουν ταυτόχρονα και ένα πολύ ικανό Smartphone που μπορεί να καλύψει και σχεδόν κάθε άλλη τους απαίτηση.

Με αρκετά καλή απόδοση ακόμα και στον τομέα της φωτογραφίας, το Smartphone προσφέρει ουσιαστικά τα πάντα, και το κάνει χωρίς να ζητάει από τον ιδιοκτήτη του κάποια σημαντική παραχώρηση.

Αντιθέτως, έρχεται με μια ποιοτική και πολύ όμορφη κατασκευή που διαφέρει και από το συνηθισμένο συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου των περισσότερων Smartphones.

Παρότι προφανώς δεν είναι για τον καθένα, το Black Shark 2 έιναι ένα από τα λίγα Gaming Smartphones που πραγματικά μπορούν να είναι χρήσιμα σε καθημερινή βάση  και να προσφέρουν ταυτόχρονα και κάτι το ξεχωριστό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights