Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη του Smartphone αποτελεί ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η Xiaomi επέλεξε ένα AMOLED panel που έρχεται με πολλά πλεονεκτήματα, και ένα συγκεκριμένο μειονέκτημα.

Αρχικά, προσφέρει τα έντονα και ζωντανά χρώματα για τα οποία «φημίζονται» οι AMOLED οθόνες, το κάνει όμως χωρίς να υπερβάλλει και να γίνεται κουραστική και υπερβολική. Μάλιστα υποστηρίζει το χρωματικό πρότυπο DCI-P3 προκειμένου να εξασφαλίζει την ακρίβεια που χρειάζεται για το Gaming και όχι μόνο.

Στις διαθέσιμες ρυθμίσεις της οθόνης, ο ιδιοκτήτης του Black Shark 2 μπορεί να επιλέξει ένα πιο ζωντανό χρωματικό προφίλ, όταν θέλει να εκμεταλλευτεί την ζωντάνια της οθόνης και να προβάλει πιο έντονα τα πάντα.

Μαζί όμως με όλα αυτά, η οθόνη είναι συμβατή και με την προβολή HDR περιεχομένου, ένα χαρακτηριστικό που δεν περιμένει κανείς να βρει σε ένα Gaming Smartphone. Μάλιστα οι εφαρμογές του Youtube αλλά και του Netflix υποστηρίζουν κανονικά το Black Shark 2 προκειμένου να προβάλλουν περιεχόμενο αυτού του είδους.

Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα της οθόνης του Smartphone, περισσότερο «ψυχολογικά» και λιγότερο πρακτικά, είναι ο ρυθμός ανανέωσης των 60Hz που υποστηρίζει. Στην αγορά υπάρχουν άλλες συσκευές με οθόνες που προσφέρουν υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και … 120Hz, μιλώντας πάντα για AMOLED Panels.

Παρά τα μειονεκτήματα που φέρνει ο ρυθμός ανανέωσης στα 60Hz, έχει και ένα πλεονέκτημα στην μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Σε σύγκριση με το πρώτο Black Shark, η AMOLED οθόνη της δευτερης έκδοσης είναι μια προφανής βελτίωση συνολικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights