Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Ένα Gaming Smartphone πρέπει να έχει και έναν αντίστοιχα ισχυρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Στην περίπτωση του Black Shark 2, αυτός είναι ο Snapdragon 855 της Qualcomm. Παρότι έχει θεωρητικά αντικατασταθεί από τον 855+ που αποτελεί μια απλά πιο γρήγορη έκδοση, οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες και περισσότερο από απλά αρκετές για τις απαιτήσεις κάθε είδους χρήσης.

Οι 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας είναι χωρισμένοι σε «περίπου» τρεις διαφορετικές ομάδες, με τους 4 μικρότερους να είναι οι Kryo 485 Silver που αποτελού μια βελτιωμένη έκδοση των Α-55 της ARΜ. Οι υπόλοιπο 4 είναι πιο ισχυροί και σημαντικά πιο απαιτητικοί σε ενέργεια Kryo 485 Gold, που με την σειρά τους αποτελούν πρακτικά μια βελτιωμένη έκδοση των A-76 πυρήνων επεξεργασίας και πάλι της ARM.

Ο ένας από τους τέσσερις Kryo 485 Gold, έχει υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας που φτάνει τα 2.9 GHz αντί για 2.45 που είναι για τους άλλους τρεις. Μπορεί να τη διατηρήσει όμως για μικρό χρονικό διάστημα και μόνο όταν είναι αυτός ενεργός χωρίς τους υπόλοιπους. Στην συνέχεια επιστρέφει και αυτός στην ίδια συχνότητα λειτουργίας.

Αυτό που έχει σημασία σε ένα Gaming Smartphone όμως είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο μπορεί να διατηρεί τις κορυφαίες επιδόσεις του. Ο Snapdragon 855 έχει έτσι και αλλιώς πολύ καλά χαρακτηριστικά θερμικής απόδοσης, και το Black Shark 2 είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιεί ολόκληρη την μεταλλική του επιφάνεια για να αποροφφά την θερμότητα από το εσωτερικό του.

Στην πράξη, το Smartphone μπορεί να παίζει τα πιο απαιτητικά παιχνίδια που υπάρχουν, συνεχώς και χωρίς καμία ουσιαστική μείωση στην απόδοση του. Το πίσω μέρος του ζεσταίνεται λίγο περισσότερο μετά από αρκετή ώρα, κάτι όμως που όχι απλά δεν είναι «πρόβλημα», αλλά δείχνει ότι η θερμότητα μεταφέρρεται επιτυχώς από το εσωτερικό του Black Shark 2.

Για την παραγωγή γραφικών, ο Snapdragon 855 έχει στο εσωτερικό του την Adreno 640 GPU. Πρόκειται για την ισχυρότερη με διαφορά κάρτα γραφικών που μπορεί να βρει κανείς σε Android Smartphone αυτή τη στιγμή, και η απόδοση της είναι κορυφαία, ειδικά στην οθονη του Black Shark 2 που έχει και λογική ανάλυση.

Κάθε είδους παιχνίδι παίζει με ιδιαίτερη άνεση, και σε αυτά περιλαμβάνονται και όσα κυκλοφόρησαν μετά την διάθεση του Snapdragon 855 στην αγορά. Αυτό δείχνει ότι η απόδοση της Adreno 640 είναι αρκετή για να διατηρήσει τον Gaming χαρακτήρα του Black Shark 2 για τα επόμενα χρόνια και μάλιστα με άνεση.

Τέλος, για τον αποθηκευτικό χώρο, το Smartphone προσφέρει 128 GB στην έκδοση που έχουμε διαθέσιμη στα χέρια μας. Υπάρχει και μια μεγαλύτερη με 256GB που είναι περισσότερο χρήσιμη σε όσους θέλουν να έχουν εγκατεστημένα περισσότερα παιχνίδια από όσα πρόκειται να παίξουν στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights