Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

Xiaomi Black Shark 2 Review : Η χαρά του Gamer

απο Kostas Gliatiotis

Gaming Pads.

Το Black Shark 2 έχει ένα Gaming kit σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτό, που πωλείται δυστυχώς ξεχωριστά. Στο Kit αυτο περιλαμβάνονται δύο διαφορετικά χειριστήρια, και ένα είδος «θήκης» που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε αυτά να… κάθονται πάνω στο Smartphone.

Κάθε ένα από τα δύο αυτά χειριστήρια έχει 4 πλήκτρα που θυμίζουν αντίστοιχα χειριστήρια από Gaming κονσόλες, καθώς και «Trigerrs» στο πάνω μέρος τους. Το αριστερό από αυτά έχει ένα μικρό joystick, ενώ το δεξί έχει στο ίδιο σημείο ένα μικρό touchpad.

Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιού, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις συνήθειες του ιδιοκτήτη του Black Shark 2.

Shark Zone.

Τα δύο αυτά χειριστήρια λειτουργούν κανονικά στο Smartphone και προσφέρουν το σύνολο των δυνατοτήτων του, στο Shark Zone, ένα ξεχωριστό Mode λειτουργίας που ενεργοποιείται με έναν διακόπτη στην δεξία πλευρά του Smartphone.

Με το Shark Zone ενεργό, το Black Shark 2 αφιερώνει όλους τους διαθέσιμούς πόρους του στο Gaming, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να μην εμφανίζονται στην οθόνη οι εισερχόμενες κλήσεις και κανενός είδους ειδοποιήσεις.

Τα πλήκτρα σε κάθε ένα από τα δύο χειριστήρια,  ρυθμίζονται ώστε να αντιστοιχούν σε πάτημα σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης. Δυστυχώς η ρύθμιση αυτή είναι μια και γενική, και δεν μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του Black Shark 2  θα πρέπει να ασχολείται συχνά για να αλλάζει την «χαρτογράφηση» τους ανάλογα με το παιχνίδι που θέλει να παίξει.

Στο κάτω μέρος, κάθε χειριστήριο έχει μια USB Type-C θύρα για την φόρτιση του, μια ευχάριστη λεπτομέρεια, αφού δεν απαιτεί την ύπαρξη διαφορετικού φορτιστή από αυτόν του ίδιου του Black Shark. Η φόρτιση τους χρειάζεται ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, ενώ μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορεί να βγάλει περισσότερες από 4 ώρες παιχνιδιού.

Το Shark Zone αναγνωρίζει τα εγκατεστημένα παιχνίδια, και τα προβάλλει σε μια ξεχωριστή λίστα, προσφέροντας μερικές χρήσιμες επιλογές για το καθένα. ¨Εχει μάλιστα και μερικές ακόμα χρήσιμες δυνατότητες όπως η παρακολούθηση της απόδοση του Smartphone και της θερμοκρασίας του, αλλά και την προβολή των στατιστικών για τη σύνδεση δικτύου που χρησιμοποιείται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights