Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οι προσφορές της Xiaomi στην περίοδο του Black friday

Οι προσφορές της Xiaomi στην περίοδο του Black friday

απο Kostas Gliatiotis

Η πραγματική “χρησιμότητα” της περιόδου του Black Friday, αφού στη χώρα μας έτσι και αλλιώς διαρκεί περισσότερο από μια… Παρασκευή, είναι η δυνατότητα αγοράς λίγο παλαιότερων προϊόντων σε χαμηλότερη τιμή πώλησης. Οι εταιρείες που συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την περίοδο, προσφέρουν στους υποψήφιους αγοραστές ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τα δικά τους προϊόντα.

Στην περίπτωση της Xiaomi, μέσω του επίσημου εισαγωγέα της στη χώρα μας, της Info quest, η περίοδος αυτή κάνει πολλά Smartphones της εταιρείας ακόμα πιο ελκυστικά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Σε αντίθεση με τις συσκευές που πωλούνται στην “παράλληλη” αγορά, αυτές από την επίσημη…οδό, συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακής εγγύησης μέσω του επίσημου σέρβις που λειτουργεί η Info Quest.

Για την περίοδο του Black Friday λοιπόν, τα Smartphones της Xiaomi που προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή πώλησης, είναι τα εξής συγκεκριμένα.

Redmi Note 7

Το για περισσότερο από έξι μήνες, κορυφαίο σε πωλήσεις Smartphone της εταιρείας στη χώρα μας, κοστίζει μόλις 169 ευρώ. Σε αυτή την τιμή αποτελεί με διάφορα την καλύτερη συσκευή, με μία πολύ καλή σε απόδοση κάμερα, όμορφο σχεδιασμό αλλά και άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις.

Redmi 7A

Η οικονομικότερη συσκευή της σειράς Redmi 7, πέφτει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 99 ευρώ, και αποτελεί την σίγουρη λύση για όποιον αναζητά ένα smartphone για να κάνει τη δουλειά του με άνεση.

Mi A3.

Για όσους επιθυμούν μια συσκευή με stock Android , με την μορφή που το σχεδιάζει η ίδια η Google, το Mi A3 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές από την ημέρα της κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα. Με κάμερα των 48ΜΡ, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και AMOLED οθόνη, είναι ακόμα πιο… Ελκυστικό στην τιμή των 199 ευρώ.

Mi 8

Το μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο, κορυφαίο Smartphone της Xiaomi, ξεχώρισε και συνεχίζει να ξεχωρίζει για τις πολύ καλές επιδόσεις του Snapdragon 845, της εντυπωσιακής AMOLED οθόνης του, και φυσικα της ποιοτικής κάμερας του. Στα 299 ευρώ, αποτελεί μια κορυφαία πρόταση, που κατεβαίνει στην μεσαία κατηγορία τιμής, για να δυσκολέψει έντονα τον ανταγωνισμό του.

Φυσικά, εκτός από τις συγκεκριμένες προσφορές, ολόκληρη η “γκάμα” των συσκευών της Xiaomi, παραμείνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Smartphones όπως το εντυπωσιακό για την κατηγορία του Redmi Note 8 pro, αλλά και τα νέα Redmi 8A και Note 8T, συνεχίζουν να προσφέρουν περισσότερα και σε λιγότερα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights