Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A72 Unboxing video

Samsung Galaxy A72 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samsung Galaxy A72 αποτελεί την μέχρι στιγμής τουλάχιστον κορυφαία πρόταση στην δημοφιλή σειρά Galaxy A. Έρχεται με αρκετές βελτιώσεις όπως η Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η κάμερα στα 64mp με OIS και πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Ο Snapdragon 720G επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματα που κοστίζει το νέο Smartphone της εταιρείας, έχει όμως θεωρητικά ικανοποιητικές επιδόσεις. Φυσικά, έρχεται με το νέο OneUI 3.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung, και το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google.

Παραδοσιακά, η γνωρίμία μας με το νέο Smartphone της Samsung ξεκινάει με το Unboxing video του.

Το Galaxy A72 έχει μια μεγάλη μπαταρία των 5.000 mAh στο εσωτερικό του, και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 25W που παρότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορη, αποτελεί και αυτή μια βελτιώση σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Όμως το Smartphone έχει και συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, που μπορούν η κάθε μια να βγάλει αυτόνομα φωτογραφίες. Αυτή με τον Ultrawide φακό έχει ανάλυση 12mp που είναι σαφώς υψηλότερη από το συνηθισμένο, υπάρχει μια ακόμα κάμερα με 3X Optical Zoom στα 8mp και τέλος μια Macro camera στα 5mp.

Η κατασκευή του Galaxy A72 συνεχίζει να είναι από πλαστικό, όπως σε όλα τα Galaxy A, έχει όμως διαφορετική σχεδίαση αλλά και μια διαφορετική “ματ” υφή στο πίσω μέρος, που το κάνει να δείχνει λίγο πιο πολυτελές. Στην κατηγορία τιμής του, ο ανταγωνισμός είναι ήδη σκληρός με προτάσεις όπως τα Xiaomi Mi 10T Lite, Xiaomi Mi 10 Lite, Realme 8, Realme 8 Pro, και πρόκειται να γίνει ακόμα πιο δύσκολος τους επόμενους μήνες.

Παρότι το Galaxy A52 έχει μια δεύτερη έκδοση με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, το Α72 έρχεται χωρίς αντίστοιχη δυνατότητα σε κάποια έκδοση του, παρότι κοστίζει περισσότερα χρήματα. Παραδοσιακά, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του Smartphone και θα ακολουθήσει το αναλυτικό Review μαζί με ένα ακόμα συγκριτικό βίντεο του νέου Galaxy A72 με τους σημαντικότερους ανταγωνιστές του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights