Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ο βασιλιάς και ο πρίγκηπας: Poco F3 vs Poco X3 Pro

Ο βασιλιάς και ο πρίγκηπας: Poco F3 vs Poco X3 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Η υπεροχή της xiaomi και της θυγατρικής της Poco, θεωρείται μάλλον δεδομένη στην μεσαία κατηγορία τιμής, αφού ακόμα και ενδιαφέροντα Smartphones όπως το Galaxy A52 της Samsung και το Realme 8 Pro, έχουν είτε συγκεκριμένες διαφορές είτε είναι απλά σημαντικά ακριβότερα. Τα δύο καλύτερα Smartphones της εταιρείας που είναι πλέον και επίσημα διαθέσιμα στη χώρα μας είναι το κορυφαίο Poco F3 και το οικονομικότερο αλλά αντίστοιχα εντυπωσιακό για τα χρήματα του, Poco X3 Pro. Έχουμε δει και τα δύο Smartphones στα δικά τους ξεχωριστά βιντεο, και πλέον είναι η ώρα να τα… συγκρίνουμε μεταξύ τους.

Το Poco F3 είναι περίπου 100 ευρώ ακριβότερο στην έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM, από την αντίστοιχη έκδοση του Poco X3 Pro, το οποίο όμως είναι διαθέσιμο και σε οικονομικότερη έκδοση με μικρότερο αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Το καλύτερο από τα δύο Smartphones έχει ένα αισθητά ισχυρότερο επεξεργαστή στο εσωτερικό του, μια σαφώς πιο αποδοτική AMOLED οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και κατασκευή από Gorilla Glass στο πίσω μέρος του.

Όμως παρότι ο Snapdragon 870 του Poco F3 είναι εντυπωσιακά γρήγορος ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερα Smartphones άλλων εταιρειών, ο Snapdragon 860 του Poco X3 pro είναι και αυτός με τη σειρά του σημαντικά ισχυρότερος από οποιαδήποτε άλλη πρόταση με παρόμοιο κόστος με αυτό.  Αντίστοιχα, και η LCD οθόνη του Poco X3 Pro είναι από τις καλύτρερες στο είδος της, ενώ έχει και αυτή ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Ένας τομέας όπου τα δύο Smartphones δεν ξεχωρίζουν πρακτικά, είναι αυτός τηε κάμερας. Η βασική από αυτές είναι πρακτικά ίδια, και χρησιμοποιεί τον IMX582 αισθητήρα της Sony, με ονομαστική ανάλυση 48ΜΡ και ένα διάφραγμα f/1.8 στο φακό της. Αντίστοιχα και η δεύτερη Ultrawide κάμερα είναι ακριβώς η ίδια με ανάλυση  8MΡ και μόνο η Macro κάμερα του Poco F3 είναι σημαντικά καλύτερη, με “υψηλότερη” ανάλυση στα 5ΜΡ αντί για 2, αλλά και auto focus.

Τέλος, η μπαταρία του Poco X3 Pro είναι μεγαλύτερη με χωρητικότητα 5.160mAh αντί αυτής του Poco F3 στα 4.500mAh ενώ και τα δύο Smartphones υποστηρίζουν απόλυτα ικανοποιητική ταχεία φόρτιση στα 33W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights