Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ένα Smartwatch για κάθε τσέπη

Ένα Smartwatch για κάθε τσέπη

απο Kostas Gliatiotis

Το Smartwatch έχει περάσει πλέον από ένα είδος πολυτελείας, σε ένα χρήσιμο καθημερινό εργαλείο για πολύ κόσμο. Από τις χρήσιμες μετρήσεις καρδιακών παλμών, οξυγόνου στο αίμα και της ποιότητας του ύπνου, μέχρι την καταγραφή εντυπωσιακά πολλών ειδών άθλησης. Το ενδιαφέρον είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κάποιος. Στο συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν, βλέπουμε τα Xiaomi Mi Watch, Realme Watch S Pro, Huawei GT 2 Pro, Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro.

Προφανώς και ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κάποιος, αλλάζει σημαντικά και το “σύνολο” των χαρακτηριστικών και της πολυτέλειας ενός έξυπνου ρολογιού. Παρόλα αυτά, οι βασικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε όλα τα συγκεκριμένα Smartwatch. Για κάθε μια από τις εταιρείες, χρειάζεται η αντίστοιχη εφαρμογή για την λειτουργία του Smartwatch της. Στην περίπτωση του Mi Watch, η εφαρμογή αυτή είναι το Xiaomi Wear, για το Watch S Pro το Realme Link, και για τα GT 2 pro, Watch 3 και Watch 3 Pro, η εφαρμογή Huawei Health. Είναι όλες κανονικά διαθέσιμες στο Play Store για Android Smartphones και αντίστοιχα στο App Store για τις συσκευές της Apple.

https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/wearables/xiaomi-mi-watch-black_3644448

https://www.skroutz.gr/s/27116227/Realme-Watch-S-Pro-46mm-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html?from=catspan

https://consumer.huawei.com/gr/wearables/watch-gt2-pro/

https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/wearables/huawei-huawei-watch-3-pro-titanium-brown_3764672

https://consumer.huawei.com/gr/wearables/watch-3-series/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights