Αρχικη APPS / GAMES Huawei: Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω GBox

Huawei: Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω GBox

απο Kostas Gliatiotis

Το οικοσύστημα HMS της Huawei συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με εντυπωσιακή ταχύτητα για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες στους χρήστες των Huawei συσκευών. Η Huawei συνεχίζει επίσης να επενδύει στην ανάπτυξη του δικού της καταστήματος εφαρμογών, AppGallery, το οποίο έχει περισσότερους από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη και συνεχώς ενσωματώνει χιλιάδες νέες εφαρμογές  Μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsAppViberInstagramFacebook MessengerTikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο (Ελλάδα) όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha BankEurobank), παραγγελία φαγητού (eFoodBOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (CosmoteVodafoneWind), και άλλες.  

Σε ότι αφορά τις Google εφαρμογές , μέσα στο AppGallery, μπορούμε να βρούμε και το GΒοx (3rd party app) την εφαρμογή που δίνει πρόσβαση στο σύμπαν των Google Mobile Services. Η διαδικασία είναι απλή, κατεβάζουμε την εφαρμογή GBox (χωρίς διαφημίσεις) από το Huawei AppGallery, το εγκαθιστούμε και μέσα από αυτήν μπορούμε να βρούμε να εγκαταστήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTubeGmailGoogle MapsGoogle DocsGoogle Sheets,Google Drive κλπ.

Το gbox είναι συμβατό με όλα τα Smartphones της εταιρείας, όπως τα P40 Pro, P40 Pro Plus, P50 Pro, P50 Pocket, Nova 9, Nova 10, Nova 10 Pro, Mate 50 Pro, Mate Xs, Mate Xs 2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights