Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ένα Samsung Galaxy A για όλους !

Ένα Samsung Galaxy A για όλους !

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Galaxy A της Samsung, περιλαμβάνει πλέον πολλές και διαφορετικές προτάσεις για σχεδόν κάθε είδους χρήση. Από το “κορυφαίο” Galaxy A72, στο αμέσως οικονομικότερο Galaxy A52, το Galaxy A42 με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και το μικρότερο Galaxy A32 στην 5G έκδοση του και αυτό. Τα τέσσερα Smartphones στο συγκεκριμένο βίντεο, έχουν το καθένα τα δικά του “πλεονεκτήματα”, όπως η Super AMOLED οθόνη στα 90Hz για τα δύο ακριβότερα μοντέλα, η κάμερα με το OIS αλλά και η πιστοποίηση IP67.

H τιμή πώλησης των τεσσάρων Smartphones έχει αρκετά μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, με το Galaxy A32 5G να είναι το πιο οικονομικό στα 279 ευρώ, για την βασική του έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM. Το Galaxy A42 5G είναι λίγο ακριβότερο στα 299 ευρώ για την δική του βασική έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM επίσης. Το Galaxy A52 στην απλή έκδοση του κοστίζει 379 ευρώ για 128GB και 6GB RAM, ενώ το Galaxy A72 είναι το ακριβότερο από  τα τέσσερα στα 479 ευρώ για την δικη του βασική έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM.

Τα τρία από τα τέσσερα έχουν AMOLED οθόνη, με χαμηλότερη όμως ανάλυση στο Galaxy A42 5G, το οποίο έχει και τον ισχυρότερο Snapdragon 750G επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με τα Galaxy A72 και Galaxy A52 να χρησιμοποιούν τον έστω ικανοποιητικό Snapdragon 720G. Για την 5G έκδοση του Galaxy A32, η Samsung έχει επιλέξει τον Dimensity 720 επεξεργαστής της Mediatek, και ένα LCD Panel για την οθόνη του, με χαμηλότερη 720p ανάλυση.

Πλέον και τα τέσσερα Smartphones “τρέχουν” το OneUI 3.1, το νεότερο γραφικό περιβάλλον της Samsung, και το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google κάτω από αυτό. Τα δύο οικονομικότερα μοντέλα μοιράζονται την ίδια ουσιαστικά, βασική κάμερα των 48mp και έχουν συνολικά τέσσερις στο πίσω μέρος τους. Για το Galaxy A72 και A52 η Samsung έχει επιλέξει μια σημαντικά καλύτερη κάμερα στα 64mp με τον Samsung GW1 αισθητήρα, και με OIS που είναι πάντα χρήσιμο σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

Η μπαταρία τέλος, έχει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000mAh για τις τρεις από τις συσκευές, με το Galaxy A52 να είναι λίγο χαμηλότερα στα 4.500mAh, ενώ και οι τέσσερις υποστηρίζουν “ταχεία” φόρτιση. Στα 15W για τα δύο οικονομικότερα μοντέλα, και στα 25W για τις δύο ακριβότερες συσκευές. #galaxyA72 #galaxyA52 #GalaxyA425G #galaxyA42 #galaxyA325G #galaxyA32 #samsung #galaxyA #smartphone #androidsmartphone #oneUI #Android11

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights