Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Samsung διορθώνει το πρόβλημα με τα αξεσουάρ στο Galaxy Note 3

H Samsung διορθώνει το πρόβλημα με τα αξεσουάρ στο Galaxy Note 3

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από ένα μήνα περίπου είχε γίνει διαθέσιμη σε συγκεκριμένες χώρες η αναβάθμιση στην 4.4.2 KitKat για το Galaxy Note 3. Αμέσως μετά εμφανίστηκαν αναφορές για την μη λειτουργία αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών με την συσκευή, όπως για παράδειγμα οι αναδιπλούμενες θήκες.

Η αρχική δήλωση της Samsung ήταν η αναμενόμενη, με την εταιρεία να δηλώνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία του Note 3 μόνο με τα δικά της επίσημα αξεσουάρ. Ένα μήνα μετά όμως, η εταιρεία έκανε διαθέσιμη μια αναβάθμιση λογισμικού που φαίνεται ότι λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη συσκευή πλέον να λειτουργεί κανονικά με θήκες τρίτων κατασκευαστών.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη αρχικά για την Πολωνία και την Ρωσία, τις δύο χώρες στις οποίες είχε γίνει διαθέσιμη και η αναβάθμιση που δημιούργησε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η νέα έκδοση με την ονομασία N9005XXUENB3 διορθώνει επίσης και ένα πρόβλημα με την εγγραφή δεδομένων σε εξωτερική κάρτα μνήμης που εμφανιζόταν κατά την χρήση μερικών εφαρμογών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights