Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το SailFish έρχεται σε Android συσκευές

Το SailFish έρχεται σε Android συσκευές

απο alpha

Μπορεί η ιδέα ενός καινούριου λειτουργικού συστήματος να είναι πάντα ελκυστική, ομώς δεν είναι πολλοί αυτοί που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν τα χρήματα που κοστίζουν οι συσκευές που το ενσωματώνουν. Έτσι λοιπόν η Jolla, η εταιρεία δημιουργός του SailFish OS φαίνεται ότι κάνει προσπάθειες να φέρει σε επαφή με το λειτουργικό της όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Για τον σκοπό αυτό σκοπεύει να κάνει αρχικά διαθέσιμο έναν Launcher που θα μπορεί να εγκατασταθεί στην συσκευή, ώστε το κοινό να μπορεί εύκολα να δοκιμάσει το μενού του λειτουργικού. Στην συνέχεια προσανατολίζεται στην διάθεση του ίδιου του SailFish OS, σε μορφή προς εγκατάσταση για πολλά Android smartphones. Ήδη η κοινότητα που υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα έχει καταφέρει με επιτυχία να το εγκαταστήσει σε αρκετές συσκευές διαφόρων κατασκευαστών. Αυτό που μέχρι σήμερα λείπει, είναι η επίσημη διάθεση του απο την Jolla σε μορφή σχετικά εύκολη στην εγκατάσταση της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights