Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Android πρώτο και στα Tablet

Το Android πρώτο και στα Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με έρευνα της Gartner, το Android κατέχει πλέον την πρώτη θέση και στην αγορά των Tablet με ποσοστό που φτάνει το 62%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το iPad της Apple με σχεδόν 32%, ενώ η Microsoft βρίσκεται στην τρίτη θέση κατέχοντας το υπόλοιπο 2.1%.

Η Samsung σαν κατασκευαστής Android Tablet, γνωρίζει τη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού της. Η εταιρεία κατέχει μόνη της το 19.1% της αγοράς των Tablet συνολικά, αλλά και την πρώτη θέση στους κατασκευαστές αυτών που χρησιμοποιούν το λειτουργικό της Google.

Ενδιαφέρον έχει να αναφέρουμε, ότι πριν από μερικά χρόνια η Gartner είχε δημοσιεύσει μία έκθεση, στην οποία θεωρούσε πως το iOS της Apple θα διατηρούσε την πρώτη θέση στην αγορά των Tablet μέχρι το 2015. Η αύξηση του ποσοστού της Google οφείλεται, σύμφωνα με την Gartner, στην “ποικιλομορφία” των Tablet που χρησιμοποιούν Android. Οι διαθέσιμες προτάσεις περιλαμβάνουν οικονομικές αλλά και κορυφαίες συσκευές γνωστών κατασκευαστών,  ταυτόχρονα και μια μεγάλη γκάμα από Tablet μικρότερων εταιρείων που προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βασικό ρόλο έχει παίξει και η σειρά Nexus της ίδιας της Google, αφού τα τρία (μέχρι τώρα) Tablet της σειράς προσφέρουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε πολύ χαμηλή τιμή πώλησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights