Αρχικη APPS / GAMES Το Evernote για Android υποστηρίζει πλέον χειρόγραφες σημειώσεις

Το Evernote για Android υποστηρίζει πλέον χειρόγραφες σημειώσεις

απο iGlobal

Άσχετα με το πόσο καλό είναι το keyboard της Android συσκευής σου, μερικές φορές θέλεις να κάνεις μια χειρόγραφη σημείωση χωρίς να το χρησιμοποιήσεις. Μετά την αναβάθμιση της γνωστής εφαρμογής Evernote αυτό είναι εφικτό απλά πατώντας το pen icon δεξιά της οθόνης. Υπάρχουν 4 διαθέσιμα χρώματα για να γράψεις και η δυνατότητα να προστεθούν στη σημείωση αρχεία ήχου. Μας άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός, πως ό,τι γράφεις εμφανίζεται στο search της συσκευής αν χρειαστεί να το αναζητήσεις μελλοντικά. Δεν ξέρω πόσο πρακτικό θα είναι για οθόνες κάτω από 4,5 ίντσες, στο Tablet μου όμως κατά την δοκιμή ήταν αρκετά λειτουργικό. Στο Google Play οι λεπτομέρειες.

Evernote - in2mobileEvernote - in2mobile

 

Evernote - in2mobile

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights