Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5: Φωτιά σε εργοστάσιο προκαλεί καθυστερήσεις στην παραγωγή

Galaxy S5: Φωτιά σε εργοστάσιο προκαλεί καθυστερήσεις στην παραγωγή

απο Kostas Gliatiotis

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευής στην πόλη Anseong της Νότιας Κορέας με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είχε αναλάβει την κατασκευή της “πλακέτας” του Galaxy S5 της Samsung, με αποτέλεσμα η παραγωγή της συσκευής να δεχτεί σημαντικό πλήγμα.

galaxy_S5_factory_fire_2 galaxy_S5_factory_fire_1

Η φωτιά ξεκίνησε στις 7 το πρωί της Κυριακής τοπική ώρα και παρά τις προσπάθειες 279 πυροσβεστών με 81 οχήματα, το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς με την συνολική ζημιά να υπολογίζεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Samsung δήλωσε πως το συγκεκριμένο εργοστάσιο δεν ήταν το μόνο που κατασκεύαζε την “πλακέτα” του Galaxy S5 και πως η καταστροφή του δεν θα επηρεάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής. Η δήλωση ότι δεν θα υπάρχουν “σημαντικές” ελλείψεις σε ποσότητες είναι αυτή που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό εάν θα τροποποιήσει την λίστα με τις χώρες που θα λάβουν την συσκευή στις 11 Απριλίου ή αν θα παραδώσει τελικά λιγότερες συσκευές σε κάθε χώρα δημιουργώντας τελικά έλλειψη στην διαθεσιμότητα της.

Για την χώρα μας συγκεκριμένα μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστή κάποια τροποποίηση στην ημερομηνία επίσημης διάθεσης του Galaxy S5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights