Αρχικη APPS / GAMES Crazy Taxi: Δωρεάν για Android και iOS
crazy_taxi_2

Crazy Taxi: Δωρεάν για Android και iOS

απο alpha

Ένα από τα κλασσικά παιχνίδια οδήγησης από τη Sega, το Crazy Taxi, είναι δωρεάν μέχρι τις 19 Μαρτίου για συσκευές Android και iOS. Παρουσιάστηκε πριν από πολλά χρόνια για τις τότε παιχνιδομηχανές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο PS2 της Sony και στο XBOX της Microsoft. O στόχος του παίκτη είναι απλός: πρέπει να μεταφέρει με το ταξί του τους πελάτες όσο πιο γρήγορα μπορεί στην τοποθεσία που θέλουν, οδηγώντας μέσα στην πόλη. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του είναι περιορισμένος, ενώ στη διάρκεια της “κούρσας” κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, άλματα και διάφορα άλλα “κόλπα” μπορεί να μαζέψει περισσότερους πόντους.

Μετά από 15 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, η Sega ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμη η συνέχεια του παιχνιδιού με τίτλο “Crazy Taxi: City Rush” και με την ευκαιρία, προσφέρει το αρχικό παιχνίδι δωρεάν. Το νέο Crazy Taxi που θα είναι επίσης δωρεάν, θα έχει νέα βελτιωμένα γραφικά, μεγαλύτερους χάρτες και θα μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση του ταξί. Θα υπάρχουν όμως αγορές in-app, δηλαδή αγορές αντικειμένων στη διάρκεια του παιχνιδιού και σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Crazy Taxi για Android από το Play Store και για iOS από το App Store.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights