Αρχικη ΦΗΜΕΣ Screenshots από το iOS 8 με νέες εφαρμογές
ios_8_featured_in2mobile

Screenshots από το iOS 8 με νέες εφαρμογές

απο iGlobal

Τα παρακάτω Screenshots εμφανίζουν εφαρμογές του iOS 8 και διέρρευσαν από κάποιο λογαριασμό του Weibo από το οποίο επίσης μάθαμε ότι η Apple μελετά το λανάρισμα συσκευών με 4.7 και 4.8 ίντσες. Από πληροφορίες που έχουν διασταυρωθεί, προκύπτει ότι όντως θα υπάρχουν αυτές οι νέες εφαρμογές στο iOS 8. Μιλάμε για το Healthbook, το Preview και το Text editor. Τις δύο τελευταίες τις συναντάμε στα OS X στα Macs οπότε λίγο πολύ είναι γνωστό τι θα προσφέρουν. Για το Healthbook θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες βδομάδες τις οποίες και θα παρουσιάσουμε. Λογικά θα είναι κάποια εφαρμογή, όπως μαρτυρά και η ονομασία της, που θα καταγράφει fitness στατιστικά του χρήστη.

Μη με ρωτήσετε τι είναι η εφαρμογή Tips που εμφανίζεται, αν και όλοι μπορούμε να φανταστούμε.

ios-8 in2mobile.gr

To menu των ρυθμίσεων.

ios-8 in2mobile.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights