Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G Watch: SmartWatch με Android Wear
LG_G_Watch_in2mobile_featured

LG G Watch: SmartWatch με Android Wear

απο Kostas Gliatiotis

Η LG κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Android Wear από την Google, έδειξε με την σειρά της το LG G Watch, το πρώτο SmartWatch της εταιρείας βασιζόμενο στην νέα έκδοση του Android.

Το LG G Watch σχεδιάστηκε από την LG σε συνεργασία με την Google ώστε να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες του Android Wear.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την LG να σχεδιάζει το δικό της SmartWatch αποδείχθηκαν σωστές, όπως και αυτές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το LG G Watch διαθέτει οθόνη 280×280 pixels, μια ανάλυση μάλλον μικρή σε σύγκριση με αυτη του Galaxy Gear της Samsung. Διαθέτει “μόλις” 512 MB μνήμης RAM αλλά και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Πληροφορίες για την χωρητικότητα της μπαταρίας του αλλά και τον επεξεργαστή του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές. Το LG G Watch θα ξεκινήσει να πωλείται το δεύτερο τετράμηνο του 2014 χωρίς όμως η εταιρεία να κάνει γνωστό σε ποιες αγορές θα διατεθεί αρχικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights