Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Στοχεύει στο 10% της παγκόσμιας αγοράς.

HTC: Στοχεύει στο 10% της παγκόσμιας αγοράς.

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου και ιδρυτή της HTC Peter Chou, η εταιρεία του σχεδιάζει (και ελπίζει) να κατακτήσει το 8-10% της παγκόσμιας αγοράς των SmartPhones. Όπως ξεκαθάρισε πάντως, ο στόχος αυτός αφορά στα “μακροπρόθεσμα” σχέδια της εταιρείας και όχι στο άμεσο μέλλον.

Με το νέο HTC One  να έχει τύχει ιδιαίτερα θερμής αποδοχής από την αγορά μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά και τις νέες οικονομικές συσκευές της εταιρείας ο στόχος αυτός δείχνει να μην είναι ακατόρθωτος.

Παρόλα αυτά δε δείχνουν να συμφωνούν όλοι με την αισιοδοξία του κυρίου Peter Chou. Ο C.K. Cheng, αναλυτής της επενδυτικής εταιρείας CLSA ltd πιστέυει πως η HTC δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον έντονο ανταγωνισμό κυρίως από τη Samsung. Μάλιστα αναφέρει πως το χρονοδιάγραμμα διάθεσης του “νέου” HTC One είναι πολύ κοντινό με αυτό του Galaxy S5 της Samsung και θεωρεί πως η ταϊβανέζικη εταιρεία παρά την αρχικά καλύτερη διαθεσιμότητα της συσκευής δε θα έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τη Samsung μακροπρόθεσμα. Αυτό οφείλεται όχι τόσο στην ίδια την συσκευή και το κατά πόσο αυτή είναι “καλύτερη” ή όχι απο το Galaxy S5, αλλά στο ότι η Samsung ξοδεύει πολύ περισσότερα χρήματα στην προώθηση των συσκευών της από όσα μπορεί να διαθέσει η HTC.

Με το νέο HTC One να πρόκεται να κυκλοφορήσει σύντομα στη χώρα μας (και θα παρουσιαστεί μέσα από τη σελίδα μας) και τις υπόλοιπες οικονομικές συσκευές της εταιρείας να ακολουθούν παρόμοιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, μένει να δούμε αν τελικά η HTC θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο που θέτει ο διευθύνων σύμβουλός της.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights