Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: 30.000 Lumia 925 στους υπαλλήλους της CaixaBank

Nokia: 30.000 Lumia 925 στους υπαλλήλους της CaixaBank

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την ισπανική τράπεζα  CaixaBank, για την παροχή 30.000 Lumia 925 στο προσωπικό της τράπεζας. Σύμφωνα με την Nokia, το Lumia 925 επιλέχθηκε από την ισπανική τράπεζα αφού κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις χρήσης αλλά και ασφαλείας που έθεσε στη Nokia.

Η  CaixaBank δήλωσε πως ταυτόχρονα θα προσφέρει στους υπαλλήλους της τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν στο μέλλον το Lumia 925 με κάποια νεότερη συσκευή της Nokia αλλά και τη δυνατότητα επιλογής Lumia συσκευών για προσωπική τους χρήση καθώς και για τα μέλη των οικογενειών τους.

Η συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για τη Nokia αλλά και τα Windows Phone γενικότερα. Πρόσφατα το λειτουργικό της Microsoft κατάφερε να κατακτήσει το 15% στην αγορά της Γερμανίας, ενώ συνολικά υπολογίζεται πως κατέχει το 10% της συνολικής αγοράς στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού αυτού αφορά φυσικά συσκευές της σειράς Lumia της Nokia, αφού μέχρι στιγμής οι υπόλοιποι κατασκευαστές δε δείχνουν έτοιμοι να “επενδύσουν” σοβαρά στις Windows Phone συσκευές.

Παρουσίαση του Nokia Lumia 925 στο in2mobile.gr

Επίσημη σελίδα του Nokia Lumia 925

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights