Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στην Apple ο Ari Partinen του τμήματος Lumia Photography

Στην Apple ο Ari Partinen του τμήματος Lumia Photography

απο alpha

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Microsoft  φαίνεται πως δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι της πρώην Nokia διατεθιμένοι να παραμείνουν στην εταιρεία.

Ένα αρκετά σημαντικό στέλεχος της Nokia ο κύριος Ari Partinen, επικεφαλής του τμήματος “δημιουργίας” των φωτογραφικών μηχανών στα κινητά της σειράς Lumia, έκανε γνωστό σήμερα πως αποχωρεί απο τη Microsoft. Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε επίσης γνωστό πως από τον επόμενο μήνα θα εργάζεται για την Apple.

Ari Partinen-apple-twitter-post

Η Microsoft φαίνεται πως χάνει τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος μέχρι σήμερα για τις φωτογραφικές επιδόσεις των κινητών της Nokia, όπως των Nokia 808 και Lumia 1020. Ταυτόχρονα η Apple που τον τελευταίο καιρό έδειχνε να μένει σημαντικά πίσω στον τομέα της κάμερας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, απέκτησε ένα στέλεχος που είναι βέβαιο πως μπορεί να προσφέρει κάτι “νέο” στον συγκεκριμένο τομέα.

Είναι μάλλον απίθανο ο κύριος Ari Partinen να “¨προλάβει” να συμμετέχει στον σχεδιασμό της κάμερας του iPhone 6, αφού αυτό σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις βρίσκεται στα τελευταία στάδια του σχεδιασμού του. Σίγουρα όμως στο μέλλον θα δώσει στην Apple τη δυνατότητα να αναπτύξει νέες ιδέες και τρόπους λειτουργίας της κάμερας των κινητών της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights