Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Note 4: Με οθόνη QHD στις 5.7 ίντσες
galaxy-note-4-qhd-screen-in2mobile-featured-image

Galaxy Note 4: Με οθόνη QHD στις 5.7 ίντσες

απο iGlobal

Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού GSMARENA επιβεβαιώνεται πως η επόμενη έκδοση της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς συσκευών Galaxy Note της Samsung θα έχει οθόνη QHD ανάλυσης, δηλαδή 2560×1440 pixels.

Η ανάλυση της οθόνης του Galaxy Note 4 ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεπερνά αυτή των 1920×1080 pixels του Galaxy note 3 , σύμφωνα όμως με το GSMARENA, η διαγώνιος θα παραμείνει στις 5.7 ίντσες. Εάν οι πληροφορίες αυτές επαληθευθούν, το Galaxy Note 4 θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς που η οθόνη της δεν θα αυξηθεί σε φυσικές διαστάσεις. Βέβαια με το Galaxy Note 3 να μη θεωρείται σαν συσκευή με μικρή οθόνη, σε καμία περίπτωση η αυξημένη ανάλυση από μόνη της δεν μπορεί να θεωρηθεί σημαντική αλλαγή.

Με την επίσημη παρουσίασή του από τη Samsung να απέχει πλέον μερικούς μόνο μήνες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι πληροφορίες και οι “διαρροές” για το Galaxy Note 4 θα συνεχιστούν στο προσεχές μέλλον και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και για τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights