Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One E8: Κατασκευασμένο απο πλαστικό

HTC One E8: Κατασκευασμένο απο πλαστικό

απο alpha

Η HTC παρουσίασε σήμερα μια ακόμα έκδοση του HTC One, με σημαντικότερη διαφορά τη κατασκευή του από πλαστικό. Η νέα έκδοση θα συνεχίσει να ονομάζεται απλά… HTC One με τη διαφορά πως ο κωδικός αυτής θα είναι E8 αντί για Μ8. Με λίγα λόγια θα πρέπει οι υποψήφιοι αγοραστές να “μάθουν” να χρησιμοποιούν και τη κωδική ονομασία κάθε έκδοσης πέρα από την εμπορική HTC One.

Εκτός από τη περίεργη ονομασία του πάντως, το HTC One E8 όπως ήδη αναφέραμε, “δικαιολογεί” την ύπαρξη του αλλάζοντας το μεταλλικό πλαίσιο του HTC One M8 με πλαστικό. Οι δύο συσκευές έχουν σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με μόνο το βάρος της νέας έκδοσης να είναι μικρότερο κατά 15 γραμμάρια δηλαδή από 160 σε 145.

Ταυτόχρονα σε μια προσπάθεια να μειώσει ακόμα περισσότερο τη τιμή πώλησης της συσκευής, η HTC αφαίρεσε τη Dual Camera του HTC One M8 και στη θέση της το HTC One E8 διαθέτει μια φυσιολογική κάμερα με αισθητήρα των 13 Mpixels. Η μπροστινή κάμερα πάντως παραμένει στα 5 Mpixels και στη νέα έκδοση της συσκευής.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας SnapDragon 801 επεξεργαστής της Qualcomm χωρίς όμως να είναι γνωστό αν πρόκειται για την έκδοση των 2.3 GHz ή αυτή των 2.5GHz και συνοδεύεται από 2 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος παραμένει στα 16GB και η νέα έκδοση διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες αγορές θα κάνει διαθέσιμο το HTC One E8 η εταιρεία ούτε η ακριβής τιμή πώλησης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights