Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android: Η Stock Email εφαρμογή διαθέσιμη στο Play Store
android-mail-client-in2mobile-featured-image

Android: Η Stock Email εφαρμογή διαθέσιμη στο Play Store

απο alpha

Η εφαρμογή διαχείρισης των e-mail λογαριασμών κάθε χρήστη Android συσκευής πέρα από αυτή του Gmail, είναι μέρος του λειτουργικού συστήματος της Google και δίνει τη δυνατότητα λήψης και αποστολής e-mail από IMAP και POP3 λογαριασμούς.

Μέχρι σήμερα η εφαρμογή όμως δεν υπήρχε διαθέσιμη για “κατέβασμα” μέσω του Play Store της Google. Πλέον ο email client υπάρχει στο Play Store για κατέβασμα σε Android συσκευές, όμως με μια σημαντική λεπτομέρεια. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Nexus συσκευές της Google. Ο συγκεκριμένος περιορισμός δημιουργεί ερωτηματικά για τη χρησιμότητα της διάθεσης της εφαρμογής μέσω του Play Store.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές Android κινητών τηλεφώνων τροποποιούν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της συγκεκριμένης εφαρμογής και πιθανόν αυτός να είναι και ο λόγος που η Google δεν επιτρέπει την εγκατάσταση της μέσω του Play Store σε συσκευές των Samsung, LG, Sony κλπ.

Αν λοιπόν για κάποιο λόγο έχετε σβήσει (με δικαιώματα Root ) τον e-mail client απο τη Nexus συσκευή σας, μπορείτε να την εγκαταστήσετε εκ νεόυ από τον ακόλουθο σύνδεσμο ή μέσω του Play Store

Android E-mail client

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights