Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nokia By Microsoft: Ετοιμάζει Lumia συσκευή με Android
lumia-android-in2mobile-featured-image

Nokia By Microsoft: Ετοιμάζει Lumia συσκευή με Android

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά χάρη στο γνωστό για τις διαρροές του λογαριασμό του Twitter @evleaks μαθαίνουμε πως η Microsoft σχεδιάζει να παρουσιάσει μια ακόμα Android συσκευή, αυτή τη φορά όμως η νέα αυτή συσκευή θα ανήκει στη σειρά συσκευών Lumia της Nokia.

Μέχρι σήμερα η Nokia έχει παρουσιάσει αρκετές Android συσκευές, με τη τελευταία να παρουσιάζεται μετά την εξαγορά της εταιρείας από τη Microsoft. Μετά το Nokia X και το Nokia X2 φαίνεται πως η εταιρεία σχεδιάζει τη παρουσίαση μιας Android συσκευής που θα ανήκει στη σειρά Lumia. Μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη σειρά συσκευών της εταιρείας απαρτίζεται μόνο από Windows Phone συσκευές, και αποτελεί ουσιαστικά το “σήμα κατατεθέν” της προσπάθειας της Nokia στην αγορά των Windows Phone. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν η συσκευή αυτή θα αποτελεί κάποια High End πρόταση με κορυφαία τεχνικα χαρακτηριστικά ή αν θα είναι μια ακόμα οικονομική πρόταση που θα χρησιμοποιεί απλά την ονομασία Lumia.

Με δεδομένο πως η εταιρεία μόλις παρουσιάσε μια ακόμα οικονομική Android πρόταση, είναι μάλλον πιο πιθανό το Android based Lumia να προορίζεται για τη μεσαία κατηγορία τιμής, αφού ταυτόχρονα είναι μάλλον απίθανο η Microsoft να θέλει να δημιουργήσει μόνη της ανταγωνισμο στις κορυφαίες της Windows Phone συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights