Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xperia Z3: Νέες φωτογραφίες της συσκευής.
xperia-z3-more-images-featured-image-in2mobile

Xperia Z3: Νέες φωτογραφίες της συσκευής.

απο iGlobal

Για μια ακόμα φορά ο @evleaks συμβάλει στη διαρροή περισσότερων πληροφοριών για τη νέα συσκευή της Sony, το Xperia Z3 που έρχεται όπως όλα δείχνουν να αντικαταστήσει μάλλον πολύ σύντομα το Xperia Z2.

Οι δύο νέες φωτογραφίες απλά επιβεβαιώνουν τις σχεδιαστικές αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία, με τα πλαινά της συσκευής να έιναι διαθέτουν καμπύλες αντί του επίπεδου σχεδίου στο Xperia Z2Δυστυχώς αυτό που δεν φαίνεται να αλλάζει ( και είναι δύσκολο να αλλάξει στο συγκεκριμένο στάδιο) είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Z3. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, η νέα συσκευή απλά διαθέτει διαφορετική (οριακά) εξωτερική εμφάνιση χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή στο εσωτερικό της. Το Xperia Z3 θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ίδιο SnapDragon 801 της Qualcomm, με μοναδική διαφορά την αύξηση του χρονισμού στα 2.4 GHz για τους τέσσερις πυρήνες του. Η ανάλυση της οθόνης παραμένει στα 1920 x 1080 pixels απογοητεύοντας όσους θα περίμεναν από τη Sony να παρουσιάσει μια συσκευή με οθόνη αντίστοιχης ανάλυσης με αυτή του G3 της LG.

Στο πίσω μέρος του Xperia Z3 που για να είμαστε ειλικρινείς δεν δείχνει να έχει υποστεί καμία αλλαγή σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, θα χρησιμοποιείται η ίδια κάμερα με τον αισθητήρα ανάλυσης των 20.7 Mpixels της Sony. Μπορεί η συγκεκριμένη κάμερα να είναι μια από τις καλύτερες της αγοράς, το Xperia Z3 θα είναι όμως η τέταρτη συσκευή της εταιρείας που θα κάνει χρήση της ίδιας ακριβώς κάμερας.

xperia-z3-more-images-in2mobile

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights