Αρχικη ΦΗΜΕΣ Motorola Shamu: Το επόμενο Nexus?
motorola-shamu-benchmark-in2mobile-featured-image

Motorola Shamu: Το επόμενο Nexus?

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από λίγο καιρό είχαν εμφανιστεί οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν το επόμενο Nexus τηλέφωνο της Google να έχει τη κωδική ονομασία Shamu. Μια συσκευή της Motorola με ακριβώς αυτή τη κωδική ονομασία έκανε σήμερα την εμφάνιση της στη λίστα αποτελεσμάτων του GFX Benchmark, που πλέον φημίζεται για τη διαρροή μέσω αυτού μη ανακοινωμένων συσκευών κάθε κατασκευαστή.

Το Motorola Shamu φαίνεται να πετυχαίνει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με όσες συσκευές βασίζονται στον SnapDragon 801 της Qualcomm, γεγονός που δείχνει πως πιθανότατα η συσκευή θα βασίζεται και αυτή με τη σειρά της στον ίδιο επεξεργαστή. Εντύπωση προκαλεί το σημαντικά χαμηλότερο σκόρ του LG G3 στο συγκεκριμένο Benchmark, διαφορά που οφείλεται στην αυξημένη ανάλυση της οθόνης του. Η συγκεκριμένη διαφορά δείχνει ταυτόχρονα πως πιθανόνατα το Motorola Shamu θα χρησιμοποιεί και αυτό 1080p οθόνη αντί για μια ανάλυσης QHD των 2560 x 1440 pixels.

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές στο παρελθόν, στη περίπτωση του Motorola Shamu, το GFX Benchmark δεν κατέγραψε ή απλά δεν εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή, με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ή  την επόμενη διαρροή για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights