Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Instagram: Νέα εφαρμογή δημιουργεί Hyperlapse βίντεο.
instagram-hyperalpse-in2mobile-featured-image

Instagram: Νέα εφαρμογή δημιουργεί Hyperlapse βίντεο.

απο Kostas Gliatiotis

Το δημοφιλές και στη χώρα μας Instagram έκανε σήμερα διαθέσιμη μια ξεχωριστή εφαρμογή με την ονομασία Hyperalpse, με δυνατότητα δημιουργίας βίντεο “περίληψης” μεγάλων χρονικών διαστημάτων σε μερικά δευτερόλεπτα από το ίδιο το κινητό του χρήστη.

Το HyperLapse μπορεί να δημιουργήσει αρχεία βίντεο ακόμα και με λήψεις μερικών δευτερολέπτων, όπως είναι όμως φυσικό, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια του αρχικού βίντεο. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δείχνει πως το Instagram ενδιαφέρεται να ανανεώνει το περιεχόμενο του αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει, με σκοπό να παραμείνει ανταγωνιστικό στο κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης κάθε είδους.

Αρχικά η εφαρμογή που έτσι και αλλιώς παρέχεται ξεχωριστά από αυτή του ίδιου του Instagram είναι διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές της Apple, αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη έκδοση για Android συσκευές της Google, και πιθανόν κάποια στιγμή και για συσκευές Windows Phone της Microsoft.

Hyperlapse στο App Store της Apple

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights