Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Ετοιμάζει νέα υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών με επιλεγμένους χρήστες.
facebook-moments-in2mobile-featured-image

Facebook: Ετοιμάζει νέα υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών με επιλεγμένους χρήστες.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μια σειρά υπηρεσιών και εφαρμογών που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, το Facebook φαίνεται να ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία με την ονομασία “Moments” που έχει σκοπό να κάνει πιο εύκολη την ανταλλαγή φωτογραφιών με συγκεκριμένους χρήστες ή ομάδες χρηστών.

Μέχρι σήμερα το Facebook προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξει ο χρήστης ποιοι θέλει να μπορούν να δουν κάθε φωτογραφία που ανεβάζει, όμως οι ρυθμίσεις που απαιτούνται για τη σωστή χρήση αυτής της δυνατότητας είναι πολύπλοκες και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που ποτέ δεν έχουν ασχοληθεί μαζί τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές κάποιος να αποφέυγει να ανεβάσει μια φωτογραφία γιατί ενώ θέλει να την δουν συγκεκριμένοι χρήστες / φίλοι του δεν θέλει να είναι ορατή στο σύνολο των χρηστών που μπορούν να δουν τις δημοσιεύσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, το “Moments” θα επιτρέπει την εύκολη δημιουργία ομάδων χρηστών οι οποίες στη συνέχεια θα είναι εύκολα και ευδιάκριτα προσβάσιμες από το χρήστη όταν θέλει να επιλέξει ποιο θα  μπορούν να δουν μια φωτογραφία. Αντίστοιχα θα παρέχει και την δυνατότητα να επιλέξει κανείς συγκεκριμένα μόνο τους χρήστες που επιθυμεί να δουν τη φωτογραφία του.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν ξεκαθαρίζουν αν το “Moments” θα λειτουργεί μόνο για τη δημοσιεύση φωτογραφιών ή θα περιλαμβάνει και την απλή κοινοποιήση ενός καινούριου status από το χρήστη.

Η νέα υπηρεσία είναι άγνωστο ακόμα πότε θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη έστω και σε δοκιμαστικό στάδιο. Παρόλα αυτά φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στους υπαλλήλους του Facebook σε ευρεία κλίμακα ώστε να δοκιμαστεί η λειτουργία της και να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights