Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Αναβαθμίζει σε Android 4.4.4 KitKat το Galaxy S3 αλλά μόνο για την αγορά της Κορέας.

Samsung: Αναβαθμίζει σε Android 4.4.4 KitKat το Galaxy S3 αλλά μόνο για την αγορά της Κορέας.

απο iGlobal

Με την παρουσίαση της έκδοσης 4.4.4 Kitkat του Android από τη Google όπως είναι φυσικό, είχε ξεκινήσει μια ολόκληρη συζήτηση για το ποιες από τις ήδη υπάρχουσες συσκευές στην αγορά θα λάβουν κάποια στιγμή στο μέλλον αναβάθμιση σε αυτή. Όπως είναι επίσης απόλυτα λογικό, μια από τις συσκευές για τις οποίες υπήρχε αρχικά βεβαιότητα ότι θα λάβει τη συγκεκριμένη αναβάθμιση ήταν και το Galaxy S3 της Samsung στις διαφορετικές του εκδόσεις που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο.

Στη συνέχεια όμως “σχεδόν” επίσημα η ίδια η Samsung ενημέρωσε πως η αναβάθμιση αυτή δεν θα γίνει διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις της συσκευής. Συγκεκριμένα το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στη περιορισμένη μνήμη RAM που σε κάποιες εκδόσεις είναι μόλις 1 GB. Μπορεί το Android από μόνο του να μην έχει “πρόβλημα” να λειτουργήσει κανονικά σε συσκευές με τόση μνήμη RAM, το γραφικό περιβάλλον της Samsung αλλά και οι επιπλέον δυνατότητες που προσθέτει η εταιρεία στις συσκευές της προφανώς αυξάνουν τις απαιτήσεις από τη μνήμη της συσκευής και όχι μόνο.

Η Αμερικάνικη έκδοση της συσκευής που έτσι και αλλιώς βασίζεται σε επεξεργαστή της Qualcomm αντί για τον κατασκευασμένο από την ίδια τη Samsung Exynos 4412. Η έκδοση αυτή διαθέτει 2 GB μνήμης RAM και θεωρητικά μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα με τις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού της Google σε συνδυασμό με τις επιπλέον εφαρμογές που προσθέτει σε κάθε έκδοση η ίδια η Samsung.

Αντίστοιχα όμως και η Κορεάτικη έκδοση του Galaxy S3 βασίζεται στον Exynos 4412 ενώ διαθέτει και 2 GB μνήμης RAM. Έτσι λοιπόν πλέον είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android 4.4.4 KitKat για το Galaxy S3 με κωδικό μοντέλου SHV-E210S και συγκεκριμένα είναι η έκδοση E210SKSUKNI3. Η Κορεάτικη έκδοση της συσκευής φαίνεται ότι είναι και η καλύτερη συνολικά, αφού συνδυάζει Exynos  επεξεργαστή με 2 GB μνημης RAM αλλά ταυτόχρονα και υποστήριξη LTE δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Στην Ευρώπη, μόνο οι χρήστες της LTE έκδοσης της συσκευής μπορούν ακόμα να “ελπίζουν” πως η αναβάθμιση θα γίνει κάποια στιγμή διαθέσιμη, αφού το i9305 διαθέτει και αυτό 2 GB μνήμης RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights