Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A3: Μια ακόμα οικονομική συσκευή της σειράς Alpha

Galaxy A3: Μια ακόμα οικονομική συσκευή της σειράς Alpha

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών του Galaxy A5, μια ακόμα συσκευή της ίδιας σειράς κάνει την εμφάνιση της, αυτή τη φορά μέσω της TEENA, της Κινέζικης αρχής πιστοποίησης.

Το Galaxy A3, αποτελεί όπως δηλώνει η ονομασία του, μια ακόμα οικονομικότερη συσκευή της σειράς Alpha, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τη νέα σειρά συσκευών της εταιρείας.

Το ενδιαφέρον είναι πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Galaxy A3 θα διαθέτει οθόνη AMOLED σε αντίθεση με το Galaxy A5 που διαθέτει LCD οθόνη. Με δεδομένο όμως πως πρόκειται για ακόμα οικονομικότερη συσκευή, η ανάλυση της οθόνης αυτής θα περιορίζεται σε μόλις 960 x 640 pixels και η διαγώνιος στις 4.5 ίντσες.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο SnapDragon 410 της Qualcomm, δημιουργώντας άλλο ένα “παράδοξο” αφού με αυτόν τον επεξεργαστή το Galaxy A3 θα είναι τυπικά η πρώτη επίσημη 64-bit συσκευή της εταιρείας. Το σύνολο θα συμπληρώνεται από μια κάμερα των 8 Mpixels με τη μπροστινή να φτάνει τα 5 Mpixels για τη λήψη Selfies ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται σε θεωρητικά 8 GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights