Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Σχεδιάζει εφαρμογή με έμφαση στην “ανωνυμία”
facebook-moments-in2mobile-featured-image

Facebook: Σχεδιάζει εφαρμογή με έμφαση στην “ανωνυμία”

απο Kostas Gliatiotis

Με το Facebook να έχει κατά καιρούς δεχθεί αρκετή και σκληρή κριτική για το πως διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που έχει στη κατοχή του (και δεν είναι λίγα σε καμία περίπτωση), το κοινωνικό δίκτυο φαίνεται να σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμη μια εφαρμογή που θα επιτρέπει τη σχετικά τουλάχιστον “ανώνυμη” χρήση των υπηρεσιών του.

Σύμφωνα με τους New York Times η συγκεκριμένη εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν στοιχεία όπως το πραγματικό τους όνομα. Μέχρι και σήμερα, το Facebook “απαιτεί” από όσους δημιουργούν λογαριασμό σε αυτό να χρησιμοποιούν σαν user name το πραγματικό τους όνομα, ενώ κατά καιρούς έχει αρνηθεί τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών e-mail για τη δημιουργία λογαριασμών.

Μέχρι στιγμής το ίδιο το Facebook αρνείται να σχολιάσει τη συγκεκριμένη είδηση δηλώνοντας πως δεν “σχολιάζει φήμες”. Ταυτόχρονα είναι σχεδόν βέβαιο πως ακόμα και αν η συγκεκριμένη εφαρμογή γίνει διαθέσιμη, το ίδιο το Facebook θα φροντίζει με κάποιο τρόπο τα πραγματικά στοιχεία των χρηστών να είναι διαθέσιμα σε αυτό τουλάχιστον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights