Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: “Έξυπνη’ εμπειρία χρήσης με το νέο UX με επίκεντρο τον άνθρωπο

LG: “Έξυπνη’ εμπειρία χρήσης με το νέο UX με επίκεντρο τον άνθρωπο

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) δημιούργησε ένα νέο περιβάλλον χρήσης με επίκεντρο τον καταναλωτή, με στόχο να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία. Το νέο LG G3, η ναυαρχίδα της LG, έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών με την απλότητά του και ταυτόχρονα την απολαυστική εμπειρία που προσφέρει. Τα θετικά σχόλια και reviews των χρηστών παγκοσμίως αποδεικνύουν ότι η επιστροφή στην απλότητα αποτελεί πραγματική εξέλιξη, αφού όχι μόνο καλύπτει ακόμα περισσότερες ανάγκες με νέες λειτουργίες, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία χρήσης της συσκευής, φέρνοντας την τεχνολογία ακόμα πιο κοντά στο χρήστη.

LG G3_Metallic Black

Για τη δημιουργία του LG G3 η LG «αφουγκράστηκε» τους χρήστες, κατέγραψε τις ανάγκες τους και τα ζητούμενά τους και δημιούργησε μία νέα, έξυπνη συσκευή που είναι ταυτόχρονα εύχρηστη και φιλική. Ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός δεν παρέμεινε στο εξωτερικό, αλλά εισχώρησε και στο εσωτερικό του G3, δίνοντας στις λειτουργίες και στο UX του διαφορετικές διαστάσεις. Οι σχεδιαστές της LG, με γνώμονα τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις συσκευές, προσπάθησαν περισσότερο για να κάνουν πιο απλό το νέο περιβάλλον. Ένα πολύπλοκο GUI (General User Interface) μπορεί να αποπροσανατολίσει τον χρήστη ή σε ακόμα πιο ακραία περίπτωση, να τον μπερδέψει τόσο, ώστε να μην ξέρει πώς να προχωρήσει.

LG G3

Η απλή και κομψή εμφάνιση του G3 έδωσε και την κατευθυντήρια γραμμή για το σχεδιασμό του περιβάλλοντος γραφικών, το οποίο πλέον διαθέτει επίπεδα γραφικά με βασικό μοτίβο τον κύκλο, αντανακλώντας έτσι και το στυλ και το λογότυπο της LG. Παράλληλα, η τεχνολογία της LG πλέον «εκπαιδεύεται» από τον εκάστοτε χρήστη και προσφέρει εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για καιρικές συνθήκες, ειδήσεις ή εκδηλώσεις και ταυτόχρονα προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής του και τις συνήθειές του. Η προηγμένη τεχνολογία της LG επιτρέπει ακόμα την προσαρμογή των λειτουργιών της συσκευής, από το μέγεθος του πληκτρολογίου και τη μορφή του μέχρι και τις λειτουργίες τις κάμερας και των διαφορετικών κουμπιών. Αποτυπώνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την έξυπνη ανθρωποκεντρική τεχνολογία, οι λειτουργίες του G3 Smart Keyboard και ‘Smart Notice προσαρμόζονται με τις συνήθειες του ιδιοκτήτη της συσκευής, ώστε να τον διευκολύνουν και να προσφέρουν πραγματική απόλαυση.

LG G3 - Smart Keyboard feature_1

Η επιτυχία και η αναγνώριση της ανωτερότητας του νέου λειτουργικού χρήσης της LG δεν εφησύχασε την εταιρεία, αλλά αντίθετα την προέτρεψε να διευρύνει την τεχνολογία της και να προσφέρει σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές μια premium απολαυστική εμπειρία, ενσωματώνοντας το νέο UX του G3 στις νέες συσκευές της μεσαίας και μικρότερης κατηγορίας. Τώρα  ακόμα και οι λιγότερο έμπειροι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ένα smartphone με τις πιο προηγμένες λειτουργίες και να απολαύσουν μια ισάξια premium εμπειρία με τους ιδιοκτήτες των πιο εξελιγμένων συσκευών.

Οι περισσότερες εταιρίες τεχνολογίας θέλουν τα προϊόντα τους να είναι η πρώτη επιλογή. Για την LG, ο καταναλωτής και οι επιθυμίες του αποτελούν το σημείο εκκίνησης ώστε να κάνει την προηγμένη τεχνολογία φιλική και εύχρηστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights