Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Χαμηλές οι πωλήσεις του iPhone 6 στην Αγγλία

Apple: Χαμηλές οι πωλήσεις του iPhone 6 στην Αγγλία

απο iGlobal

Φαίνεται πως τα “νέα” για την Apple δεν είναι καλά, τουλάχιστον στην αγορά της Αγγλίας και συγκεκριμένα για το iPhone 6, τη νεότερη συσκευή της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, το Carphone Warehouse, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων της χώρας, έχει στις αποθήκες του περίπου 20.000 iPhone 6 που δεν έχουν ακόμα πουληθεί. Μπορεί το συγκεκριμένο νούμερο να μην είναι μεγάλο από μόνο του, όμως πρόκειται για την αρκετά μεγάλη αγορά της Αγγλίας και για μια αλυσίδα καταστημάτων που καλύπτει το σύνολο της χώρας. Ταυτόχρονα, είναι η πρώτη φορά που συσκευή της Apple υπάρχει σε τόσο μεγάλο stock, αφού στο παρελθόν οι συσκευές της εταιρείας βρίσκονταν σε (τεχνητή πολλές φορες…) έλλειψη για αρκετό καιρό μετά την έναρξη της κυκλοφορίας τους.

Το εντελώς αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει όμως με το iPhone 6 Plus που φαίνεται να πωλείται αμέσως μόλις παραδοθούν σε ένα από τα καταστήματα του Carphone Warehouse. Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια η παραγωγή της Apple είναι σημαντικά χαμηλότερη, με αποτέλεσμα το φαινόμενο της άμεσης εξάντλησης των αποθεμάτων να μην οφείλεται αποκλειστικά στην αυξημένη ζήτηση της συσκευής.

Ακόμα χειρότερα για την Apple φαίνεται πως είναι τα νέα από τη κοινοπραξία δικτύων EE UK αφού σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλου της, για κάθε 3 συσκευές της Apple που πωλούνται, πωλούνται 7 συσκευές Galaxy της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights