Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: “Έξυπνα” διαφημιστικά spot για το Galaxy Note 4
new-galaxy-note-4-adds-in2mobile-featured-image

Samsung: “Έξυπνα” διαφημιστικά spot για το Galaxy Note 4

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung “φημίζεται” για τα διαφημιστικά Spot που κατά καιρούς δίνει στη δημοσιότητα και εστιάζουν στο να “σατιρίσουν” χρήστες συσκευών άλλων κατασκευαστών και κατά κύριο λόγο αυτών της Apple.

Σε δύο νέα διαφημιστικά Spot που δημιούργησε η εταιρεία όμως φαίνεται να αλλάζει αυτή της την τακτική (που εμποδίζε τη προβολή των Spot σε χώρες που δεν επιτρέπεται η άμεση σύγκριση) και εστιάζει πλέον στα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ίδιου του Galaxy Note 4.

Για να είμαστε ειλικρινείς, τα δύο νέα αυτά Spot δείχνουν με πιο ευχάριστο και “εύκολο” τρόπο τις δυνατότητες του έτσι και αλλιώς εντυπωσιακού Galaxy Note 4 χωρίς να δημιουργούν “αμηχανία” με τη σύγκριση του με άλλες συσκευές του ανταγωνισμού.

Όπως είναι φυσικό, και τα δύο διαφημιστικά Spot εστιάζουν στη γραφίδα του Galaxy Note 4 και την επιπλέον λειτουργικότητα που αυτή προσφέρει στη συσκευή.

https://www.youtube.com/watch?v=kEP6Np0BO4g

https://www.youtube.com/watch?v=hlId9Yv6xsU

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights