Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG Music Flow Wi-Fi: Αναβαθμίζει την ασύρματη μουσική εμπειρία

LG Music Flow Wi-Fi: Αναβαθμίζει την ασύρματη μουσική εμπειρία

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση CES® στο Las Vegas τη νέα σειρά συστημάτων ήχου LG Music Flow WiFi, για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μουσικής και των ταινιών παγκοσμίως. Η νέα σειρά περιλαμβάνει το πρώτο φορητό ηχείο WiFi που λειτουργεί με μπαταρία (μοντέλο H4 Portable/NP8350), ανανεωμένα ασύρματα Sound Bars (μοντέλα HS7/LAS750M και HS9/LAS950M), αλλά και ένα νέο 3D Bluray Player (μοντέλο BP550). Η κάθε συσκευή της νέας σειράς είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS.

LG HS7_LG Music Flow Wi-Fi Series

Η κάθε συσκευή της νέας σειράς LG Music Flow WiFi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή και συνδεδεμένη με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας Advanced Wireless Network και Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), προσφέροντας έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ηχεία Bluetooth, ο ήχος και η μουσική που αναπαράγουν απευθείας από ένα smartphone δε διακόπτεται όταν η συσκευή δέχεται κλήση. Επιπλέον, εκτός από τις συλλογές μουσικής του χρήστη, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn.

Στη νέα σειρά Music Flow Wi-Fi περιλαμβάνεται και το LG Η4 Portable/NP8350, το πρώτο ασύρματο ηχείο WiFi με ενσωματωμένη μπαταρία για εύκολη μεταφορά από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

LG H4 Portable_LG Music Flow Wi-Fi Series

Η ανανεωμένη σειρά διαθέτει επίσης δύο νέα WiFi Sound Bars που προσφέρουν πλούσιο, βαθύ και καθηλωτικό ήχο – το HS7/LAS750M προσφέρει αψεγάδιαστο ήχο υψηλής ευκρίνειας, ενώ το HS9/LAS950M προσφέρει εξαιρετική, βαθιά ακουστική.

LG HS9_LG Music Flow Wi-Fi Series

Η σειρά LG Music Flow είναι ιδανική για να δημιουργήσει ένα προσωπικό άνετο οικιακό κέντρο ψυχαγωγίας. Σε λειτουργία Home Cinema, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα δύο από τα ηχεία Η4 Portable/ NP8350 με το Wi-Fi Sound Bar ως επιπλέον αριστερό και δεξί κανάλι ήχου, για ακόμα πιο έντονο και εντυπωσιακό ήχο. Κάθε ηχείο μπορεί να ρυθμιστεί αυτόνομα στη σύνθεση, ώστε να προσφέρει την καλύτερη ακουστική ανάλογα με τη θέση του. Τέλος, το νέο μοντέλο BP5503D Blu-ray Player της LG μπορεί να συνδεθεί με τα ηχεία της σειράς LG Music Flow Wi-Fi προκειμένου να αναπαράγει ήχο από οποιοδήποτε CD ή USB.

Χάρη στην εφαρμογή Auto Music Play, η νέα σειρά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια εμπειρία χρήσης με τη μέγιστη ευκολία για τους ακροατές. Έτσι, η μουσική από το smartphone θα ξεκινήσει να παίζει αυτόματα στο ασύρματο ηχείο του συστήματος LG Music Flow, μόλις o χρήστης φτάνει στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να ακούει για παράδειγμα μουσική από τα ακουστικά του κατά την διάρκεια της διαδρομής του από το μετρό στο σπίτι, και αμέσως μόλις φτάσει σπίτι και μπει μέσα, να ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή της ίδιας μουσικής από το Wi-Fi Sound Bar.

Η σειρά συστημάτων ήχου διαθέτει επιπλέον λειτουργία HomeChatTM που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις LG συσκευές τους από το smartphone ή το tablet τους μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων LINE. Η λειτουργία HomeChat επιτρέπει την υποβολή συγκεκριμένων εντολών με τη χρήση απλής γλώσσας, ενώ ο χρήστης μπορεί να τη χρησιμοποιεί και βοηθητικά προκειμένου να λαμβάνει διάφορες ειδοποιήσεις και ενημερώσεις.

«Η ευελιξία και η ποιότητα της σειράς LG Music FlowWi-Fi προσφέρουν μια εμπειρία ήχου πολύ ανώτερη από αυτή που προσέφεραν τα συμβατικά συστήματα μέχρι τώρα», δήλωσε ο κ. Byung-hoon Min, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος CAV της LG Electronics Home Entertainment Company. «Με λειτουργία Wi-Fi και υψηλή απόδοση ήχου, η σειρά των ασύρματων ηχοσυστημάτων Music Flow της LG αποτελεί την επιτομή του έξυπνου συστήματος ήχου διευρυμένων δυνατοτήτων για την εποχή μας».

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG στη Διεθνή Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών CES 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, (Central Hall # 8204)  από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 9 Ιανουαρίου, μπορούν να ζήσουν από κοντά την συναρπαστική ηχητική εμπειρία της νέας ασύρματης σειράς LG Music Flow.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights